Instant Gaming EU
 
 

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep wordt een gratis standalone spel

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep wordt een gratis standalone spel

We hebben al veel gesproken over de aanstaande lancering van de nieuwe Borderlands spin-off. Tiny Tina's Wonderlands belooft alles te hebben wat de fans van de populaire first-person shooter serie nodig hebben, inclusief een gazillion geweren, natuurlijk. Het zal een spannend avontuur opleveren met een zekere pen en papier fantasie RPG smaak en de hectische actie uit Borderlands 3. Hoe vreemd het ook is, deze formule is al met groot succes gebruikt in eerdere afleveringen in de serie. Borderlands 2 DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is nog steeds een van de favoriete uitbreidingen in Borderlands spellen. Ter gelegenheid van de aanstaande lancering van Tiny Tina's Wonderlands is de DLC omgetoverd tot een standalone spel dat je gratis kunt krijgen in de Epic Games Store.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure is een soort voorspel dat je nog eens in het Borderlands universum laat duiken, maar dan vanuit een iets ander perspectief. Het spel plaatst je in de schoenen van de hoofdpersoon uit Borderlands 2, die ondergedompeld is in een rollenspel sessie met de knotsgekke Tiny Tina als Dungeon Master. Natuurlijk leidt dit tot een avontuur waarin alle dingen voorkomen waar Tina van houdt en die je in een klassiek pen en papier RPG spel kunt vinden, zoals skeletten, een machtige tovenaar, en zelfs een trio machtige draken. Stel je voor dat je ze neerschiet met je geweren terwijl je tonnen buit verzamelt en luistert naar Tiny Tina's vertelling en commentaar. Het is helemaal episch.

 

 

Als je een voorproefje wilt hebben van het soort ervaring dat Tiny Tina's Wonderlands zal bieden, moet je Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure gratis in de Epic Games Store. Je hoeft het alleen maar te claimen, en het wordt permanent aan je spelbibliotheek toegevoegd. Natuurlijk staan de beste prijzen voor Tiny Tina's Wonderlands al op onze prijsvergelijker, maar het spel komt pas op 25 maart 2022. Dat geeft je meer dan genoeg tijd om van Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure zo veel als je wilt. Het is ook een prima manier om de Borderlands serie te ontdekken als je dat nog niet gedaan hebt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief