You are here
We also support
 
 
 
 

Tiny Tina's Wonderlands verschijnt volgend voorjaar op de PC

Tiny Tina's Wonderlands verschijnt volgend voorjaar op de PC
NEWS 13 sep. 2021 18:00

Spellen in de Borderlands serie bieden ons een eindeloze kakofonie van explosies en schietpartijen terwijl we een uitgestrekt universum verkennen op zoek naar schatten en het ontrafelen van de geheimen van de Vaults, vooral Borderlands 3, dat de maximale exponent is van al die chaos. Maar de onmiskenbare stijl van de serie is ook de oorsprong van zeer populaire personages die de basis vormen voor andere avonturen. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, is een Borderlands 2 uitbreiding die de spelers uitdaagt met een unieke ervaring, geïnspireerd op tabletop RPG spellen. Met de beruchte Tiny Tina als DM was de uitbreiding een mooi excuus om tegen nieuwe vijanden en een trio draken te vechten. 

Tiny Tina is ook de ster van de nieuwe Borderlands spin-off die volgend jaar verschijnt, en Gearbox heeft eindelijk wat informatie over het spel onthuld via een video in de PlayStation Showcase. Tiny Tina's Wonderlands is een avontuur dat alles zal hebben waar onze favoriete tiener met een gave voor explosies van houdt, waaronder eenhoorns, machtige draken, veel vijanden om aan gruzelementen te schieten, en een gazillion aan geweren.

 

 

In Tiny Tina's Wonderlands speel je als een held die aan een episch avontuur begint. Je hebt tal van vaardigheidsbomen om uit te kiezen; elk ervan zit vol met vaardigheden die je kunt upgraden naarmate je een hoger niveau bereikt. Door er verschillende te combineren kun je je personage aanpassen aan de speelstijl van je voorkeur. Het spel zal co-op multiplayer bevatten voor maximaal drie personen online of in de lokale split-screen modus.
 
Wanneer komt Tiny Tina's Wonderlands?

Je zult Tiny Tina's Wonderlands kunnen spelen op 25 maart 2022. Het spel lanceert exclusief op de PC via de Epic Games Store, maar komt later ook beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief