God of War Ragnarok beelden zien er indrukwekkend uit

God of War Ragnarok beelden zien er indrukwekkend uit

Nu de zomer op zijn eind loopt, lijkt het tempo in de wereld van de videospelletjes te versnellen. We waren getuige van tal van aankondigingen tijdens de laatste Gamescom, maar de PlayStation Showcase 2021 van gisteren bracht ons nieuws over enkele van de meest geanticipeerde spellen. God of War Ragnarok was de ster van de show, en we konden eindelijk de eerste beelden van Kratos' nieuwe avontuur in een video bekijken. Santa Monica Studio stelde ons niet teleur, en de God of War Ragnarok ziet er indrukwekkend uit. Natuurlijk is dat het absolute minimum dat nodig is om op het vorige God of War niveau te blijven, dat aanzienlijk bijdroeg aan het succes van de PlayStation 4 in 2018. 

Kratos en zijn zoon Atreus zullen in God of War Ragnarok het einde van de wereld onder ogen moeten zien, en je ziet hoe ze zich op zo'n taak voorbereiden in de onthullingstrailer, die ons ook wat inzicht geeft in het verhaal van het spel. Hoewel Kratos bereid is alle moeite te doen om een oorlog met de goden te vermijden om zijn zoon te beschermen, lijkt het erop dat hij er toch op de een of andere manier in meegesleurd zal worden. De gebeurtenissen zullen vader en zoon in een nieuw episch avontuur leiden, waarin ze tegen goden, mensen en monsters zullen strijden om de god Tyr te redden en de listen van Loki te ontrafelen, terwijl ze een manier zoeken om te voorkomen dat de Ragnarök plaatsvindt. Dit alles is gewoon een perfect excuus om Kratos nog eens in actie te zien terwijl hij de Negen Rijken verkent en zijn vijanden met zijn bijl en dubbelgeketende messen op spectaculaire wijze te gronde richt.

 

 

Ook al komt het pas volgend jaar uit, God of War Ragnarok heeft alle elementen om een van de belangrijkste releases van PlayStation 5 te worden. We kunnen niet anders dan meer over het spel willen weten, en we zijn er zeker van dat de ontwikkelaar er in de komende maanden voor de release meer van zal laten zien. Intussen vind je de beste prijs voor God of War in onze prijsvergelijker als je Kratos en zijn zoon wilt vergezellen op hun eerste avontuur samen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief