Laatste Night City Wire toont Cyberpunk 2077 gameplay en meer

Laatste Night City Wire toont Cyberpunk 2077 gameplay en meer

Gezien de vooruitgang die de release van Cyberpunk 2077 met verschillende vertragingen door het jaar is gegaan, verwachtten heel wat spelers dat er slecht nieuws zou worden aangekondigd tijdens de Night City Wire van gisteren. Uiteindelijk werd er geen extra vertraging aangekondigd en in plaats daarvan konden we een vijf minuten durende officiële gameplay-trailer bekijken die nog meer details over Night City en Cyberpunk 2077 onthulde. De grote nieuwigheid van deze video is dat het ons een vrij duidelijk overzicht geeft van het spel dat een inleiding op het verhaal bevat, details over karakterontwikkeling en maatwerk, en meer.

 

 

De digitale ziel van Johnny Silverhand in je hoofd hebben en opgejaagd worden door de meeste bedrijven, bendes en huurlingen van Night City lijkt een hele uitdaging te zijn, vooral omdat Johnny zijn eigen motivaties en agenda lijkt te hebben. Wat we weten over het verhaal in Cyberpunk 2077 wijst tot nu toe op een behoorlijk diep en spannend verhaal dat waarschijnlijk iedereen zal verrassen die verwachtte dat het spel een soort van gepolijste hack en slash titel met RPG mechanica zou zijn waarin al het plezier zou komen van het uitwissen van je vijanden met een verscheidenheid aan vaardigheden. Een tweede video die gisteren werd onthuld laat zien dat de betrokkenheid van de overleden Johnny Silverhand in het verhaal een heel interessante factor zal blijken te zijn die een nieuw niveau van complexiteit aan de plot zal toevoegen.

 

 

De Night City Wire van gisteren bevatte ook een derde video waarin we kunnen luisteren naar de acteur Keanu Reeves die praat over zijn personage in Cyberpunk 2077 en dat toont ook enkele beelden van achter de schermen die details over de ontwikkeling van het spel laten zien.

 

 

Als Cyberpunk 2077 half zo goed is als het lijkt te zijn, dan kijken we zeker naar een van de meest indrukwekkende avonturen ooit gemaakt en een spel dat zeker een enorme impact zal hebben in de wereld van videogames.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief