Instant Gaming EU
 
 

Marvel's Avengers lanceert volgende maand op next-gen consoles

Marvel's Avengers lanceert volgende maand op next-gen consoles

Marvel's Avengers kapitaliseert op de enorme populariteit van de films om een spannende ervaring te leveren die je de controle geeft over enkele van de machtigste helden van het Marvel universum. Het spel is een favoriet geworden van de fans van Marvel Comics sinds het in september 2020 verscheen, maar hoewel de graphics best mooi zijn, zijn er toch veel spelers die gewacht hebben tot de next-gen versie van Marvel's Avengers verscheen om te kunnen profiteren van de mogelijkheden van de nieuwe consoles.

Crystal Dynamics en Square Enix hebben zojuist bevestigd dat de release van Marvel's Avengers op PlayStation 5 en Xbox One Series X/S op 18 maart zal plaatsvinden. Als je het spel al op PlayStation 4 of Xbox One bezit, heb je recht op een gratis upgrade naar de next-gen versie zodra die beschikbaar is. Je zult ook je opgeslagen spellen kunnen overzetten, zodat je geen voortgang verliest.

 

 

De release van de nieuwe versie gaat gepaard met een nieuwe DLC die een van de meest iconische Avengers in het spel introduceert. Clint Barton, bekend als Hawkeye, zal zich bij de groep superhelden voegen die je in Marvel's Avengers kunt spelen. Uitgerust met zijn boog en speciale pijlen is hij in staat om op meerdere manieren vijanden van veraf aan te pakken. De DLC Operation: Hawkeye - Future Imperfect zal ook een nieuwe verhaallijn toevoegen die onze helden tegen een nieuwe schurk opzadelt: Maestro.

De DLC is gratis voor iedereen die het spel op welk platform dan ook bezit, dus het is een mooie bonus voor wie Marvel's Avengers nog niet heeft en van plan is het op zijn gloednieuwe next-gen consoles uit te proberen. Vergeet niet onze prijsvergelijker te bezoeken om het spel tegen de beste prijs te vinden als je een van die spelers bent.

  • Officiële website : Marvel's Avengers
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Crystal Dynamics
  • Ontwikkelaar : Crystal Dynamics
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 4 september 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief