Eneba COM
 
 

Marvel's Avengers werkt zijn stappenplan voor juli bij

Marvel's Avengers werkt zijn stappenplan voor juli bij

Crystal Dynamics heeft sinds de lancering van het spel op 4 september 2020 een gestage stroom van extra inhoud en updates voor Marvel's Avengers uitgebracht. Ze zijn vastbesloten om munt te slaan uit de populariteit van de franchise en zullen gebruik maken van veel van de verhaalbogen en gebeurtenissen uit de strips om een spannende ervaring te verbeteren die je in de schoenen laat staan van je favoriete superhelden uit het Marvel universum. De War for Wakanda Expansion gaat in augustus van start, maar spelers mogen voor die tijd al van veel nieuwe inhoud genieten.

Speel je momenteel Marvel's Avengers, dan biedt juli je volop mogelijkheden om van nieuwe eindspelinhoud te genieten met de eerste Omega-Level Threat: Family Reunion. Deze nieuwe missie zet je op tegen de Super-Adaptoïde en bevat enkele van de meest uitdagende inhoud tot nu toe in het spel. Ook wordt de moeilijkheidsgraad van Multiplayer Mega Hives verhoogd, maar de tijd die nodig is om ze te voltooien wordt tegelijk verminderd. Aan de slechte kant brengt de update van de routekaart voor het spel ook uitstel voor Patrol Mode, een functie die nu gepland staat voor release na de komst van de War for Wakanda Expansion. 

 

 

Tenslotte, als je een van degenen bent die graag dezelfde held wil kiezen als een andere speler in matchmaking en bij het vormen van Strike Teams, dan gaat je wens volgende maand ook in vervulling. De Marvel's Avengers gemeenschap vraagt al een hele tijd om invoering van deze functie, want de meeste spelers hebben een favoriete held die ze bij de meeste gelegenheden willen spelen. Het zien van meerdere kopieën van dezelfde held op het scherm kan voor sommige spelers de immersie breken, maar je kunt niet alles hebben.

Als je een fan bent van alles wat met Marvel te maken heeft, kun je Marvel's Avengers op elk moment tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker vinden.

  • Officiële website : Marvel's Avengers
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Crystal Dynamics
  • Ontwikkelaar : Crystal Dynamics
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 4 september 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief