You are here
We also support
 
 
 
 

Marvel's Avengers brengt spelers van slag over microtransacties

Marvel's Avengers brengt spelers van slag over microtransacties
NEWS 11 okt. 2021 09:00

Het eeuwige zoeken naar extra winst met videospelletjes kan in veel gevallen een rollercoaster zijn. Sinds de aankondiging had Marvel's Avengers wat ups en downs, te beginnen met het onverwachte uiterlijk van de superhelden, dat niet in de smaak viel bij veel spelers, die verwachtten dat ze dichter bij die in Marvel's Avengers films zouden staan. Er werden hier en daar wat aanpassingen gedaan, en alles was klaar voor een geslaagde lancering, en we konden ons weer in Marvel's universum verdiepen. We belandden midden in een vreselijke gebeurtenis die eindigde met de stad San Francisco in puin, de Avengers ontbonden. Een paar jaar later begint een jonge Ms. Marvel aan een missie om de Avengers weer te herenigen en een herbouwd San Francisco te bevrijden uit de macht van A.I.M. en de helden hun rechtmatige positie als redders van de wereld terug te geven.

 

 

De controverse over microtransacties in Marvel's Avengers

Marvel's Avengers bevat spannende gameplay vol actie en alles wat je in een superhelden spel zou willen, waaronder veel aanpassingsmogelijkheden en toevoegingen die de fans van alles wat met Marvel te maken heeft kunnen vrijspelen via de winkel in het spel. Tot zover gaat alles goed. Maar een recente verandering heeft veel Marvel's Avengers spelers behoorlijk van hun stuk gebracht. Je kunt nu Hero's Catalysts vinden in de marktplaats van het spel. Dit zijn verbruiksartikelen die je XP opkrikken tijdens het spelen van het spel. Het enige probleem ermee is dat ontwikkelaar Crystal Dynamics al verklaarde dat spelers er alleen cosmetische voorwerpen mee zouden kunnen kopen, en een XP booster is dat allerminst. Als gevolg daarvan klagen al heel wat spelers en zeggen dat het spel nu "pay-to-win" is.

Marvel's Avengers is nog steeds een goed spel, en het biedt de spelers een behoorlijk spannende ervaring, maar je spelersbasis in een slecht humeur brengen is misschien niet de meest intelligente beslissing als je verwacht dat ze je spel blijven spelen en voorwerpen uit je winkel blijven kopen. We weten niet of Crystal Dynamics van gedachten zal veranderen over Hero's Catalysts, maar het kwaad lijkt al geschied. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je op onze website altijd spelprijzen vergelijken en de beste aanbiedingen vinden om Marvel's Avengers goedkoop te kopen. Het kan zelfs een aantrekkelijker optie voor je zijn nu je sneller kunt levelen door wat extra geld te investeren.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief