Nintendo laat eindelijk meer zien van Breath of the Wild 2

Nintendo laat eindelijk meer zien van Breath of the Wild 2

Het werd een paar jaar geleden aangekondigd tijdens E3 2019, maar Breath of the Wild 2 heeft nu weer de aandacht van alle gamers getrokken. Het moet gezegd dat Breath of the Wild een van de lanceringsgames van de Nintendo Switch in maart 2017 was, en het blijft een van de beste games die tot nu toe op de hybride console zijn uitgebracht. Sommige mensen zijn zelfs van mening dat geen enkele Nintendo-game sindsdien op hetzelfde niveau is geweest als Breath of the Wild, dus het is begrijpelijk waarom de lancering van het vervolg zo wordt verwacht.

Sinds de aankondiging verwachtten de fans nieuws over Breath of the Wild 2 in elke Nintendo Direct, maar totdat de informatie erover schaars was. In ieder geval tot gisteren, toen we dankzij een nieuwe video meer over de game ontdekten. Er is tot nu toe veel gespeculeerd over de game, maar de onderstaande trailer toont al enkele van de functies in Breath of the Wild 2, dus we raden je aan deze te bekijken voordat je verder leest.

 


Verschillende dingen vallen op in deze Breath of the Wild 2-trailer, maar het meest opvallende is de staat van het koninkrijk Hyrule, dat gefragmenteerd is met een deel dat bestaat uit drijvende eilanden in de lucht. Dit doet denken aan Skyward Sword, waarvan de aanstaande remake chronologisch de eerste game in de serie is en Celesbug, Link's geboortedorp, bevat. Daarom is het niet onmogelijk dat de twee games op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn, en dat Breath of the Wild 2 een idee van tijdreizen integreert, vooral omdat Link twee verschillende verschijningen in de trailer presenteert. Het tweede opvallende is dat Link nieuwe vaardigheden zal hebben, waarvan we er hier al drie kunnen zien. Ook lijkt hij de Sheikah-tablet niet meer nodig te hebben, aangezien zijn arm duidelijk beschadigd is. Een vraag die onbeantwoord blijft, is het lot van Zelda, die aan het begin van de trailer in een afgrond valt.

Tot slot is het goede nieuws dat we nu een release-venster hebben. Breath of the Wild 2 wordt uitgebracht in 2022. Dit moet natuurlijk worden opgehelderd, en we weten nog steeds niet wat de uiteindelijke titel van de game zal zijn, maar het is beter dan wat we tot nu toe wisten, wat niets was helemaal niet. Er valt nog veel te ontdekken over dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar met dit releasevenster zou Nintendo vanaf nu meer informatie moeten onthullen. Wij kunnen niet wachten!

 

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief