Instant Gaming EU
 
 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Legend of Zelda: Skyward Sword HD is de Nintendo Switch remake van het klassieke Wii-deel in de langlopende spelserie van Zelda. Het spel vertelt het oorsprongsverhaal van Link en Zelda, en de vertelling trekt je naar binnen, ook al is er geen stemacteerwerk. Zoals we van de spellen in de serie gewend zijn, zit het vol eigenzinnige personages, uitdagende missies, schitterende landschappen, en moeilijke eindbazen.



    Net als in het origineel kun je in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD het spel spelen met de bewegingscontrollers, of joy-cons zoals ze voor Nintendo Switch heten. Dat soort gameplay oogstte veel lof in het originele spel, want het maakte de gevechten met je vijanden uitdagender en boeiender, omdat je niet alleen moest bedenken wanneer je je zwaard zwaaide, maar ook hoe. Het vergt zowel vaardigheid als oefening, en als je zwaait zonder na te denken krijgen sommige vijanden de overhand op je. Niet iedereen was er een fan van, dus deze keer kun je kiezen of je het wilt gebruiken of dat je kiest voor analoge besturing om je held te besturen.



    De kaart in het spel is groot, en om te voorkomen dat je te veel tijd moet besteden aan doelloos rondrennen heb je een reissysteem waarmee je met gemak naar delen kunt gaan die je al hebt blootgelegd. De kerkers zijn kleiner maar behoorlijk uitdagend, en je zult gebruik moeten maken van alle voorwerpen die je ter beschikking staan als je ze wilt voltooien. Pak je zwaard en vecht om de prinses en de wereld weer te redden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Zelda Skyward Sword HD

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

    Perrino12
    Perrino12
    5 feb. 2022 11:13on dlcompare.es
    Maravilloso, sin duda uno de los mejores de la saga, el único problema es el precio tan elevado siendo un port
    Prachtig, zonder twijfel een van de beste van de saga, het enige probleem is de hoge prijs als een port.
    Jail
    Jail
    30 nov. 2021 19:13on dlcompare.fr
    Vraiment hâte de pouvoir l'essayer, il a l'air vraiment bien !
    Ik kijk er echt naar uit om het uit te proberen, het ziet er echt goed uit!
    NVidioso17
    NVidioso17
    22 nov. 2021 23:36on dlcompare.es
    La saga Zelda me tiene enamorado desde pequeño, no hay ninguno que no me guste. Aunque muchos parezcan iguales, la experiencia es totalmente distinta. Imposible que uno de ellos te decepcione.
    Ik ben verliefd op de Zelda saga sinds ik een kind was, er is geen spel dat ik niet leuk vind. Hoewel veel van hen er hetzelfde uitzien, is de ervaring totaal verschillend. Het is onmogelijk dat één van hen je teleurstelt.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief