Eneba COM
 
 

The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Legend of Zelda: Link's Awakening is een actie-avontuur en een remake van het spel voor de Game Boy uit 1993. Het top-down perspectief en de gameplay van de oorspronkelijke titel zijn behouden, samen met elementen uit de remaster Link's Awakening DX uit 1998.



    Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke bewoners. Om van het eiland te ontsnappen, moet hij magische instrumenten over het hele land verzamelen en de Windvis wekken. Verken een opnieuw vormgegeven Koholint Island dat getrouw is nagebouwd in een "retro-moderne" kunststijl die uniek is binnen de serie, met speelgoedachtige personageontwerpen, diorama-achtige wereldontwerpen en tilt-shift visuals die de presentatie van het originele spel op de Game Boy oproepen.



    Ga de strijd aan met vijanden terwijl je talloze kerkers verovert en de verborgen geheimen van het eiland ontdekt. Strijd tegen Super Mario-vijanden zoals Goombas, Piranha Plants en meer, en ga de strijd aan met de unieke plaatselijke bevolking. Als je in het hoofdverhaal kerkers verovert, verdien je kerkerkamers (Chambers) om je eigen kerkers te maken en deze te voltooien voor beloningen. Tik op compatibele amiibo-figuurtjes om meer Chambers te verdienen en extra Chambers door het spel heen in vernieuwde minigames, zoals de stroomversnelling in de rivier, het trendy spel en vissen.



    The Legend of Zelda: Link's Awakening levert een prachtige mix van wereldverkenning, het oplossen van puzzels en bekende personages die de nostalgie onder de fans van de franchise weer zal aanwakkeren en hen opnieuw een van de beste Game Boy-klassiekers laat beleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Zelda Link's Awakening

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over The Legend of Zelda: Link's Awakening

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief