Koop The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

 • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Het langverwachte vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild brengt Link terug in een nieuw episch avontuur. In de Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bedreigt een nieuw kwaad het koninkrijk Hyrule, en de iconische held zal opnieuw opstaan om het te stoppen. Deze keer krijgt Link de kans om een onontdekt deel van Hyrule te verkennen, en zijn avontuur brengt hem naar de hemel. In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ligt een onbekend land met drijvende eilanden te wachten om ontdekt te worden. Link maakt gebruik van zijn parasail om in de lucht te zweven en de geheimen van deze vreemde plek te onthullen, terwijl hij op zoek gaat naar een manier om Hyrule weer te redden.  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bevat nieuwe gameplay-mechanieken die voor het eerst in de serie een verticale component aan de verkenning toevoegen. De iconische serie gaat verder in dit epische avontuur dat nieuwe puzzels, uitdagende vijanden om te verslaan en een spannende verhaallijn biedt.

  Lees verder

  Beste prijzen voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  Opmerkingen over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Dreamster
  Dreamster
  9 dec. 2022 14:18on dlcompare.fr
  Je n'arrive pas à décider lequel entre A Link to the Past et Link's Awakening DX est le meilleur jeu de la franchise, mais Breath of the Wild était à deux doigts de les détrôner, s'il n'avait pas eu autant de shrines réutilisés et sans intérêt, et qu'il avait eu des vrais donjons et boss intéressants. Si Tears of the Kingdom corrige ces deux aspects, je vais devoir faire de la place pour l'inclure sur le haut du podium.
  Ik kan niet beslissen welk van A Link to the Past en Link's Awakening DX het beste spel in de franchise is, maar Breath of the Wild had ze bijna onttroond, als het niet zoveel hergebruikte en nutteloze shrines had gehad, en als het echt interessante kerkers en eindbazen had gehad. Als Tears of the Kingdom deze beide dingen herstelt, moet ik ruimte maken om het op het hoogste podium op te nemen.
  Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
  • Technische informatie

  • Categorieën : Action , Adventure , Role playing
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Nintendo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 12 mei 2023
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief