Eneba COM
 
 

The Legend of Zelda: Skyward Sword

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Beantwoord de lokroep van het avontuur en ontdek de oorsprong van de legende. Legend of Zelda: Skyward Sword, ontwikkeld voor de Wii, begint de Legend of Zelda tijdlijn als een prequel op Ocarina of Time. Kruip in de huid van Link terwijl hij op een wanhopige zoektocht gaat naar zijn jeugdvriendin, Zelda, die ontvoerd werd uit hun zwevende land Skyloft en naar het mysterieuze continent beneden gebracht werd. Pas op, want de kwaadaardige heer Ghirahim wil een duistere macht doen herleven die de loop van de geschiedenis voorgoed zal veranderen.



    Skyward Sword introduceert gevechten die nog nooit eerder in de Zelda serie zijn vertoond: neem het zwaard en schild op met de Wii-afstandsbediening en nunchuck. Bekijk de aanvallen van je vijanden en leer verdedigen met je schild en perfect counteren met je wapen. Schiet met pijl en boog, werp bommen naar vijanden. Zet een mechanische kever in om naar onbereikbare plaatsen te vliegen, gebruik dan een zweep om hendels te manipuleren of voorwerpen te grijpen.



    Je reis brengt je van het zwevende land van Skyloft naar de uitgestrekte bovenwereld beneden. Vervul verschillende sidequests voor de verschillende personages die je ontmoet. Trotseer valstrikken en puzzels in uitdagende kerkers. Leer meer over de geschiedenis van de wereld en de lore van bekende voorwerpen, zoals het Master Sword.



    The Legend of Zelda: Skyward Sword neemt je mee op een grootse reis die de tijd zelf tart. Raap het zwaard op, Link. Zelda wacht op je.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Zelda Skyward Sword

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over The Legend of Zelda: Skyward Sword

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief