No Rest for the Wicked gaat morgen Early Access in

No Rest for the Wicked gaat morgen Early Access in

Moon Studios GmbH heeft de steun van een grote community dankzij het werk aan de Ori-serie, maar de aanstaande release van No Rest for the Wicked opent de deur naar een gloednieuwe franchise. In tegenstelling tot Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps is het nieuwe spel van de Oostenrijkse studio een spannende actie-RPG die zich afspeelt in een koninkrijk dat wordt geteisterd door een dodelijke plaag. De machtsleegte die is ontstaan door de dood van de koning heeft ertoe geleid dat verschillende facties die om de macht strijden een wrede strijd achter de schermen voeren, terwijl de plaag het land teistert. Alleen de actie van een groep heilige krijgers kan voorkomen dat het koninkrijk in chaos vervalt terwijl de pest het verteerd. Als een van deze krijgers moet je het in No Rest for the Wicked opnemen tegen alle kansen in een episch avontuur.

Early Access trailer

No Rest for the Wicked begint morgen aan zijn reis door Early Access op Steam en de ontwikkelaar heeft een spectaculaire trailer uitgebracht om dit te vieren. In de video is te zien hoe de hoofdpersoon van de game het opneemt tegen verschillende wezens en wordt een unieke art-stijl onthuld met veel aandacht voor detail en indrukwekkende graphics.

 

 

De gevechten in No Rest for the Wicked zijn iets anders dan die in andere ARPG's, omdat de nadruk ligt op een gameplaystijl die doet denken aan de Dark Souls-serie. Aanvallen en ontwijken op het juiste moment, terwijl je de verschillende aanvalspatronen van je tegenstanders onthoudt, is de sleutel om in leven te blijven en verder te komen in het spel. Je kunt het spel zien als de perfecte mix tussen Diablo en Dark Souls, omdat het je het beste van beide werelden biedt.

De beste deals om een goedkope No Rest for the Wicked Steam code te kopen zijn al beschikbaar met onze prijsvergelijker. Het spel heeft nog een lange weg te gaan tot de definitieve versie wordt uitgebracht, maar het ziet er zeker uit als iets dat geen enkele fan van het genre zou mogen missen vanwege de uitstekende graphics, het epische verhaal en de spannende gameplay.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief