Eneba COM
 
 

No Rest for the Wicked is speelbaar in april

No Rest for the Wicked is speelbaar in april

De makers van Ori and the Blind Forest verrasten critici en spelers graag met het spannende verhaal en de unieke grafische stijl van hun platformgame. Nu doet Moon Studios hetzelfde met een nieuw avontuur. No Rest for the Wicked is een spannend rollenspel dat zich afspeelt in een wereld die in chaos is door de dood van de koning en de uitbreiding van een vloek die mensen in gruwelen verandert. De studio is buiten zijn comfortzone gestapt om een nieuw soort avontuur te creëren dat de ontwikkelaars omschrijven als "een Shakespeariaans verhaal met zeer sterke menselijke thema's zoals familie, vertrouwen, verraad, kameraadschap, enzovoort." No Rest for the Wicked deelt echter een aantal eigenschappen met eerdere spellen van Moon Studios en dit alleen al zou het spel tot een van de interessantste spellen van de komende maanden kunnen maken.

No Rest for the Wicked speelt zich af in het land Isola Sacra. Door de recente dood van de koning is er een machtsleegte ontstaan die verschillende facties proberen te gebruiken om hun eigen agenda door te drukken. Aan de ene kant de kerk, aan de andere kant de rechtmatige troonopvolger Magnus, die arrogant is en zijn waarde nog moet bewijzen. In het spel speel je als Cerim, een mystieke heilige krijger die gezworen heeft de pest die het land teistert koste wat het kost te verslaan. Je raakt echter verstrikt in de politieke strijd tussen de facties die de regio proberen te beheersen, waardoor je missie bijna onmogelijk wordt. Terwijl je je een weg baant door deze chaotische omstandigheden, zul je hard moeten vechten om het land te zuiveren en een veilige toekomst voor het koninkrijk te creëren.

Uitstekende kunststijl

No Rest for the Wicked zit vol spannende elementen die het spel tot een opmerkelijk avontuur maken. De spannende actie-gebaseerde gevechten, een gedetailleerd crafting-systeem waarmee je je personage kunt uitrusten zoals jij dat wilt en een spannende verhaallijn met een solide verhaal zijn reden genoeg om de game een kans te geven. Maar wat No Rest for the Wicked zo bijzonder maakt, is de unieke artstijl. Alles in het spel lijkt afkomstig van een oud schilderij. De opvallend mooie graphics van het spel en de indrukwekkende aandacht voor detail zullen zelfs de fans van eerdere spellen van de studio verrassen. Maar het spel biedt een gameplay-ervaring die veel meer omvat dan dat en stelt je in staat om een levende wereld te verkennen en je te verdiepen in tal van nevenactiviteiten die net zo belonend zijn als het afslachten van tegenstanders in gevechten naarmate het avontuur vordert.

 

 

De release van No Rest for the Wicked staat gepland voor 18 april, maar alleen op PC via Early Access. Deze versie van het spel zal incompleet zijn en Moon Studios zal gaandeweg meer functies toevoegen, waaronder coöperatieve multiplayer die een ander sterk punt van het spel zal zijn. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker de beste bron voor goedkope No Rest for the Wicked PC-sleutels, dus vergeet niet om onze website in de gaten te houden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief