No Rest for the Wicked krijgt een offline modus

No Rest for the Wicked krijgt een offline modus

De aankondiging van de aankomende release van No Rest for the Wicked op Early Access werd met vreugde ontvangen. De makers van Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps hebben de fans verrast met een spannend RPG-avontuur met een unieke kunststijl. Een wereld vol conflicten, een vacante troon en een vreselijke plaag vormen het scenario waarin het spel zich afspeelt. Als Cerim, een krijger op een heilige missie, volg je een verraderlijk pad terwijl je politieke intriges ontwijkt en het opneemt tegen gevaarlijke vijanden. Gevechten gebaseerd op actie, RPG-mechanica en uitstekende graphics zijn de hoogtepunten van een episch avontuur dat al veel spelers heeft weten te boeien, ook al is het spel volgende maand beschikbaar in de Early Access-versie.

Ook offline spelen

Ontwikkelaar Moon Studios heeft nieuwe details onthuld over No Rest for the Wicked. We wisten al dat het spel bij de lancering coöperatieve multiplayer zou bevatten, zodat je met maximaal drie vrienden kunt samenwerken om verder te komen in het avontuur. No Rest For the Wicked zal echter degenen die om wat voor reden dan ook liever alleen spelen niet vergeten. Het spel zal een offline modus hebben waarbij je niet verbonden hoeft te zijn tijdens het spelen, wat perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een dieper niveau van immersie door solo te spelen. Moon Studios medeoprichter Gennadiy Korol heeft deze informatie onthuld via een publicatie op X.

 

 

Korol verduidelijkte niet of er andere significante verschillen zullen zijn dan de voor de hand liggende tussen het solo spelen van No Rest for the Wicked en het spelen met vrienden, zoals een hogere moeilijkheidsgraad of beperktere functies. Het is echter goed om te weten dat het spel een optie zal bieden aan diegenen die liever alleen spelen en spelers optimaal van de ervaring laten genieten, zelfs als hun internetverbinding slecht is.

No Rest For the Wicked heeft alle potentie om een van de grote verrassingen van dit jaar te worden, en we houden het in de gaten om je op de hoogte te houden van nieuws. Natuurlijk, als je de beste aanbiedingen om No Rest For The Wicked te pre-orderen wilt bekijken, dan zijn die binnenkort beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief