Outriders demo komt volgende week

Outriders demo komt volgende week

Sinds People Can Fly tijdens de E3 2019 Outriders aankondigde, hebben veel spelers belangstelling getoond voor deze nieuwe kanshebber die zijn intrede zal doen in de derde-persoons schietarena. Met flitsende graphics en een hele buitenaardse wereld om te verkennen zal het spel het echt moeilijk hebben om te concurreren met andere titels die nu beschikbaar zijn, vooral Destiny 2 en Tom Clancy's The Division 2, want Outriders deelt enkele kenmerken met hen. De komende coöperatieve shooter kan zelfs in een ingewikkelder situatie komen nu Ubisoft heeft bevestigd dat het meer inhoud voor The Division 2 zal uitbrengen en Destiny 2 een vrij stabiele populatie heeft dankzij de release van de nieuwste uitbreiding, Beyond Light.

Maar dat alles betekent niet dat Outriders geen schitterende toekomst in het verschiet zou kunnen hebben, en daar kun je heel binnenkort over meepraten want de release is gepland voor 1 april op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, en PC. Je kunt zelfs al beslissen of Outriders je tijd waard is voordat het uitkomt, want een demo is beschikbaar op 25 februari 2021.

 

 

De Outriders demo geeft je toegang tot de proloog en het eerste hoofdstuk van het spel. Je krijgt zes personageslots tot je beschikking om personages te maken uit een van de vier klassen in het spel en de wereld van Outriders te verkennen. Het personage niveau wordt afgetopt op 7 en de World Tier op 5. Alle vorderingen die je maakt in de demo en al je personages nemen over als je later besluit het spel te kopen. Dat impliceert dat het aantal grondstoffen dat je tijdens het spelen van de demo kunt verzamelen beperkt zal zijn.

Wees je ervan bewust dat als je de Outriders demo op de PC wilt uitproberen, hij alleen op Steam beschikbaar zal zijn. Als je het spel later in de Epic Games Store koopt, wordt de voortgang die je tijdens de demo maakt niet overgezet. Welk platform je ook kiest om te spelen, je vindt Outriders altijd tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

12.92€
Outriders
Outriders
  • Officiële website : Outriders
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : People Can Fly
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 april 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief