BG PPC IG EN
 
 

Outriders heeft meer dan 3,5 miljoen spelers

Outriders heeft meer dan 3,5 miljoen spelers

Het is nog maar een maand geleden dat People Can Fly en Square Enix hun co-op 3rd person RPG shooter Outriders uitbrachten en het is genoeg geweest om heel wat spelers te bereiken en "op weg te zijn om de volgende grote franchise van het bedrijf te worden". De kolonisatie van de planeet Enoch als alternatief voor de Aarde als gevolg van de ineenstorting van onze planeet klonk op papier wel erg goed, maar niemand kon vermoeden dat de Anomaly alle inspanningen van de twee expedities die naar de planeet gestuurd werden tot een complete mislukking zou brengen. Degenen die de blootstelling aan de vreemde energie die door de cataclysmische gebeurtenis vrijkwam overleefden, hebben bovennatuurlijke krachten gekregen, en de kolonisten zijn nu verwikkeld in een burgeroorlog tussen twee facties die strijden om de heerschappij over de planeet. Intussen blijft de oorsprong van de anomalie een mysterie dat je moet onderzoeken.

Outriders heeft al de aandacht getrokken van meer dan 3,5 spelers volgens Jon Brooke, mede-hoofd van Square Enix External Studios:

 

Met meer dan 3,5 miljoen unieke spelers, gemiddelde speeltijden van meer dan 30 uur en een extreem hoge betrokkenheid bij coöperatief spel, zijn wij en het geweldige team van People Can Fly zo opgetogen over dit eerste succes.

De lancering van een nieuw spel IP is nooit gemakkelijk en we blijven erg dankbaar voor de steun en feedback van de gemeenschap - we blijven aandachtig luisteren en willen iedereen verzekeren dat we ons inzetten om de ervaring in de komende weken en maanden te verbeteren en uit te breiden.

We kijken er ook naar uit om Outriders in de toekomst verder uit te breiden.

 

Daarom lijkt het erop dat er in de komende maanden nog veel nieuwigheden naar Outriders zullen komen. We weten niet of ze in de vorm van een grote uitbreiding zullen komen of dat het bij een paar reserve DLC's zal blijven, maar we zijn er zeker van dat al degenen die nu van het spel genieten ze zullen verwelkomen.

 

 

Hoewel de lancering wat ups en downs kende, heeft het succes van Outriders waarschijnlijk iets te maken met de opname in de Xbox Game Pass voor consoles bij de lancering en de gratis demo die nog steeds beschikbaar is op PC en consoles, maar het spel heeft de harten van de spelers veroverd. Ze zullen nog even moeten wachten om te weten wat People Can Fly voor hen in petto heeft.

7.30€
Outriders
Outriders
  • Officiële website : Outriders
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : People Can Fly
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 april 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief