Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Outriders gratis demo komt in februari

Outriders gratis demo komt in februari
7 jan. 2021 09:55

Als je Outriders al een tijdje volgt, vraag je je misschien af of we niet over de release van het spel moeten praten in plaats van over een gratis demo. Ontwikkelaar People Can Fly was in eerste instantie van plan om de aankomende shooter veel eerder te lanceren, maar de releasedatum werd uitgesteld tot februari 2021. Het lijkt erop dat ze die deadline niet gaan halen en de studio heeft via Twitter aangekondigd dat Outriders pas op 1 april 2021 beschikbaar zullen zijn. Ook al is de gekozen datum geschikt voor wat grappen, de mensen die hebben gewacht om Outriders te spelen zijn misschien niet blij met de extra vertraging.

De redenen voor het uitstel zijn de redenen die we al vele malen hebben gehoord. Ze willen de best mogelijke ervaring bieden en ze hebben wat meer tijd nodig om het spel op te poetsen. Ondanks enige teleurstelling door de verandering van de lanceringsdatum, is de aankondiging niet zo slecht om een paar redenen. Ten eerste is Outriders niet zo'n groot spel als Cyberpunk 2077, en problemen bij de release zouden in dit geval een veel grotere impact hebben, vooral omdat er nu veel mensen zich zorgen maken over zulke dingen. Ook is het uitstel gepaard gegaan met een tweede aankondiging en het blijkt dat er op 25 februari een gratis demo vanOutriders beschikbaar zal zijn. Het geeft je toegang tot de eerste paar uur van het spel en geeft je de mogelijkheid om alle vier de klassen in Outriders te bekijken, in de solo en coöperatieve modus. Elke vooruitgang die je maakt wordt opgeslagen voor het geval je later besluit het spel aan te schaffen, dus de demo is meer dan welkom.

 

 

Outriders heeft alle potentie om een behoorlijk populair IP te worden onder de fans van schietspellen. Of je nu besluit om Outriders demo te proberen of niet voor de release, je kunt het altijd voor de beste prijs vinden op onze vergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief