Outriders demo is een groot succes

Outriders demo is een groot succes

Het loopt al iets langer dan een week en de Outriders demo heeft al de aandacht getrokken van meer dan 2 miljoen spelers. De aankomende actie RPG shooter van People Can Fly heeft een zeer warm onthaal gekregen en het heeft al een gezonde gemeenschap van spelers die via de demo genieten van de gameplay. Ook al biedt het maar beperkte inhoud en zal het spel veel meer inhoud bevatten als de definitieve versie uitkomt, toch lijkt de demo meer dan genoeg om de belangstelling van de spelers vast te houden en de ontwikkelaars zijn al van plan een paar veranderingen door te voeren om de spelervaring in Outriders te verbeteren.

Het is natuurlijk een demo, en we zullen zeker wat problemen en veranderingen zien. Sommige spelers ondervonden verbindingsproblemen, en er is veel feedback gegeven sinds het op 25 februari begon, maar over het geheel genomen lijkt Outriders de meeste spelers die het geprobeerd hebben behoorlijk aan te spreken en heeft het alle potentie om een nieuwe grote hit te worden in een genre dat al vol zit met goede spellen. Met verschillende klassen om uit te kiezen en een flinke dosis spannende PvE inhoud die de spelers kunnen ontdekken terwijl ze de planeet Enoch verkennen en wennen aan hun verbazingwekkende krachten, biedt Outriders een heel interessante ervaring.

 

 

Ontwikkelaar People Can Fly heeft de veranderingen die ze in de komende dagen aan de demo zullen doorvoeren al gedetailleerd beschreven. Ze voegen ondersteuning toe voor nieuwe resoluties op de PC, een bewegingsonscherpte toggle voor alle platforms, en veel bug fixes en kleine aanpassingen aan de gameplay die deel uitmaken van het polijstproces aan Outriders. Al die veranderingen gaan vandaag live.

Vergeet niet dat je je kunt aansluiten bij alle spelers die nu al plezier beleven aan Outriders, want de lancering van de definitieve versie van het spel is gepland voor 1 april op PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, en PlayStation 5. Je vindt Outriders tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker als je besluit het op elk moment te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief