You are here
We also support
 
 
 
 

Outriders is momenteel gratis op Steam

Outriders is momenteel gratis op Steam
FREE GAMES 21 jun. 2022 17:00

People Can Fly neemt spelers mee op een zeer spannend avontuur met Outriders. De mogelijkheid om een hele nieuwe planeet vol vreemde monolieten en de ruïnes van een oude beschaving te verkennen als onderdeel van een groep kolonisten is slechts het excuus om te genieten van een spannende first-person shooter. Outriders hoeft geen innovatieve mechanica op tafel te brengen om de spelers te verleiden met een solide verhaallijn en een snelle gameplay vol actie. Het spel biedt een verscheidenheid aan wapens en verschillende klassen om uit te kiezen, elk met verschillende krachten en vaardigheidsbomen om een bouw te creëren die bij je speelstijl past en tal van bedreigingen om het hoofd te bieden terwijl je de oorsprong onderzoekt van de vreemde energiestormen die de planeet verwoesten.

Dat alles staat op het punt om uitgebreid te worden met de lancering van de eerste uitbreiding voor Outriders zeer binnenkort. Worldslayer zal je de mogelijkheid bieden om Enoch samen met andere spelers te verkennen. Het verhoogt ook de level cap en voegt een nieuwe campaign, wapens, legendarische armor sets, nieuwe manieren om je character te verbeteren met een aparte class tree en een gloednieuw progressie systeem genaamd Ascension, en vele andere toevoegingen toe. De uitbreiding maakt van Outriders een compleet ander spel, waardoor spelers zich kunnen richten op end-game content.

 

 

Ter gelegenheid van de lancering van Worldslayer kun je Outriders voor een beperkte tijd helemaal gratis spelen op Steam. De trial geeft je toegang tot alle content in de game tot donderdag 23 juni. Daarna behoud je je voortgang als je besluit het spel te kopen en misschien de uitbreiding eens te proberen. Vergeet niet dat je onze vergelijker kunt gebruiken om je Outriders en Worldslayer Steam sleutel op elk moment tegen de beste prijs te krijgen. Worldslayer lanceert op 30 juni op PlayStation, Xbox en PC, dus dit is een geweldige kans om uit te vinden of Outriders een spel voor je is in de aanloop naar de uitbreiding zonder geld uit te geven.

 

 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief