Instant Gaming EU
 
 

Outriders Nieuwe Horizon update en Worldslayer uitbreidingstrailer

Outriders Nieuwe Horizon update en Worldslayer uitbreidingstrailer

Wie houdt er niet van gratis spullen, toch? New Horizon, Outriders' nieuwste update, is gratis live. Spelers kunnen nieuwe missies op Enoch verkennen en voltooien met de nieuwste toevoegingen, die vriendelijk Endgame 2.0 genoemd worden

New Horizon wil zeker langdurige spelers in Outriders belonen. De gratis update bevat vier nieuwe expeditiekaarten, die in feite missies na de hoofdcampagne zijn die spelers overladen met buit van hoog niveau om te laten zien wie de beste onder de besten is. Nog beter is dat de timers van expedities zijn afgeschaft, zodat spelers hun tijd kunnen nemen en hun favoriete bouw kunnen gebruiken om een missie van hoog niveau te voltooien in plaats van zich alleen te richten op bouwsels met explosieve DPS. Verder is ook de kans op legendarische item drops toegenomen.

In Tiago''s winkel zal hij nu een Legendary mystery item aanbieden en je toestaan de voorwerpen te herrollen door er grondstoffen voor uit te geven. Goede zet, Tiago! 

De update brengt ook verschillende verbeteringen in de levenskwaliteit van het spel in het algemeen, waarbij klassenvaardigheden en versnellingen worden herzien en de multiplayer ervaring wordt verbeterd, met de belofte van minder lag en verbroken verbindingen.

Voor de fashionista's onder ons heeft New Horizon ook het transmogrificatiesysteem vernieuwd, waardoor verschillende limietlimieten verdwijnen en je je outfit direct kunt veranderen terwijl je je in de strijd begeeft. Nooit meer screenshotten van je succes bij het overwinnen van de meest uitdagende expedities zonder dat de kleur van je outfit erbij past.

Als je niet zo'n lezer bent en liever iets meer visueels ziet, bekijk dan de aankondigingstrailer.

 

 

Worldslayer uitbreiding komt in 2022

Maar het spannendste stukje van de aankondiging door fans was ongetwijfeld de Worldslayer uitbreiding. Hoewel de informatie op dit moment nog wat karig is, komt Worldslayer in 2022 - waarschijnlijk niet gratis - en belooft Outriders mee te nemen om de verre uithoeken van Henoch te verkennen. De trailer toont een mysterieuze vrouw met een niet zo vriendelijk gezicht die hoogstwaarschijnlijk een Altered antagonist is. 

Hoewel Outriders geen live-service spel is, is het spannend en verfrissend om te zien dat People Can Fly en Square Enix het vlammetje in Enoch blijven bijwerken en brandend houden. Outriders Community Manager Robbie Palmer zei dat fans de sociale media kanalen in de gaten moeten houden voor updates in de komende maanden.

Met een spannende toekomst is het de moeite waard de beste Outriders prijzen te bekijken en je klaar te maken voor de Worldslayer uitbreiding. En wees er snel bij, want het spel biedt een gratis Legendary pantserstuk aan iedereen die vóór 30 november inlogt, of het nu een nieuwe speler is of een oude doder van Enoch's wezens. 

7.76€
Outriders
Outriders
  • Officiële website : Outriders
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : People Can Fly
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 april 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief