De derde trailer van Persona 3 Reload laat de antagonistische groep zien

De derde trailer van Persona 3 Reload laat de antagonistische groep zien

Persona 3 Reload is een verbluffende remake en lijkt een van de grootste RPG-releases in 2024 te worden. Met elke nieuwe trailer van Atlus zijn fans extatisch en onder de indruk van de zorg die de ontwikkelaar steekt in de remake van een van zijn meest geliefde games. In de derde trailer staat de antagonistische groep bekend als Strega, bestaande uit de leden Takaya Sakaki, Chidori Yoshino en Jin Shirato.

Het schurkenstrio Strega zijn Persona-gebruikers die het Donkere Uur misbruiken om hun snode activiteiten uit te voeren, zoals moord. In de beelden zien we onze hoofdrolspelers de confrontatie aangaan met het trio. De video geeft ook meer details over de gebeurtenissen rondom Social Links. Op een gegeven moment zijn we getuige van een afspraakje met Elizabeth, die een roltrap in tegengestelde richting probeert te bestijgen, een van de vele komische scènes die het spel belooft.

 

 

Andere momenten in de preview belichten de gevechten, die flitsend en stijlvol zijn, zoals het kenmerk is van elke Persona-game. De gebeurtenissen in het dagelijks leven van onze hoofdpersoon worden ook kort belicht, waarbij de lichtere toon contrasteert met de schrijnende van het Duister Uur.

In Persona 3 Reload stappen spelers in de schoenen van een overgeplaatste student die in een onverwacht lot wordt gestort en betreden ze het uur dat "verborgen" ligt tussen de ene dag en de andere. Ontwaak een ongelooflijke kracht, ga op jacht naar de mysteries van Tartarus, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel achter op hun herinneringen. De remake introduceert een vernieuwd gevechtssysteem, geavanceerde graphics en gameplay, verbeterde audio met een geheel nieuwe Engelse voice-over en nog veel meer.

De Persona-serie is sterker dan ooit

Persona 3 Reload is de remake van Persona 3, dat onlangs een port kreeg van Persona 3 Portable naar de huidige consoles. Persona 4 Golden kreeg dezelfde behandeling en is beschikbaar voor spelers. En binnenkort komt Persona 5 Tactica, een nieuwe spin-off van Persona 5, met een releasedatum op 17 november 2023. Daarnaast kunnen we ook Metaphor ReFantazio noemen, een nieuwe JRPG van de makers van Persona met dezelfde stijl en vibe.

Persona 3 Reload staat gepland voor een release voor PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X/S op 2 februari 2024. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Keys voor Persona 3 Reload en verken de donkerste geheimen van het Duister Uur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief