Instant Gaming EU
 
 

Persona 3 Reload onthult de Season Pass van het spel

Persona 3 Reload onthult de Season Pass van het spel

Tijdens het Xbox Partner Preview-evenement heeft Atlus een trailer vrijgegeven waarin de epiloog "The Answer" wordt getoond. Deze epiloog was eerst beschikbaar in de uitgebreide PS2-versie van Persona 3 FES, maar is niet aanwezig in Persona 3 Portable. De extra content komt in september 2024 voor degenen die de Season Pass voor Persona 3 Reload kopen. De uitbreiding heet nu "Episode Aigis -Het Antwoord-" en laat Aigis, een partijlid met dezelfde naam als de hoofdpersoon, een nieuw conflict aangaan.

Het extra contentpakket volgt op de recente successen en prestaties van Persona 3 Reload, dat de snelst verkopende titel in de geschiedenis van ATLUS werd, met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren in de eerste week van de release. Onlangs werd bekend dat er van de hele Persona-serie 22 miljoen exemplaren zijn verkocht, een opmerkelijke mijlpaal voor de JRPG-franchise.

 

 

De Persona 3 Reload Expansion Pass is op 12 maart verkrijgbaar voor de Xbox One-serie, PlayStation 4-5 en pc via Steam. Hij is gratis voor Xbox Game Pass Ultimate-gebruikers als onderdeel van het voordeelprogramma. De eerste golf van de pas, beschikbaar op 12 maart, brengt de Persona 5 Royal EX BGM Set en Persona 4 Golden EX BGM, waarmee nieuwe nummers worden toegevoegd aan de basisgame Persona 3 Reload. De tweede golf komt in mei en voegt nieuwe outfits en tracks toe onder de naam Velvet Costume & BGM Set.

De Persona 3 Reload Expansion Pass is op 12 maart verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam. Hij is gratis voor Xbox Game Pass Ultimate gebruikers als onderdeel van het voordeelprogramma. De eerste golf van de pas, beschikbaar op 12 maart, brengt de Persona 5 Royal EX BGM Set en Persona 4 Golden EX BGM, waarmee nieuwe tracks worden toegevoegd aan het basisspel Persona 3 Reload. De tweede golf komt in mei en voegt nieuwe outfits en tracks toe onder de naam Velvet Costume & BGM Set.

In september kunnen kopers van een uitbreidingspas de uitgebreidere inhoud van de DLC ervaren. "Episode Aigis -The Answer-, het laatste hoofdstuk van Persona 3, is nu opnieuw gemaakt met state-of-the-art graphics, gemoderniseerde functies en alle updates die met Persona 3 Reload zijn meegeleverd.

"Persona 3 Reload would not be complete without Episode Aigis –The Answer-," zegt General Producer Kazuhisa Wada. "The epilogue is sure to satisfy both those who have played the original Persona 3 FES and those who are just starting out." Hij vervolgt: "The Persona 3 Reload: Expansion Pass will be available on March 12. Episode Aigis -The Answer-, the third and final DLC wave, will be available in September. We hope you enjoy the first and second DLC waves as you wait for Episode Aigis -The Answer-. "

Na het ontrafelen van de mysteries van het Donkere Uur, epische gevechten in Tartarus en alle onvergetelijke gebeurtenissen van Persona 3 Reload, zitten de leden van SEES vast in een eindeloze 31 maart. Hun reis voert hen door de Abyss of Time, nu spelend als Aigis, een humanoïde androïde met de kracht van Persona. Ga nieuwe uitdagingen aan en ontdek de oorzaak van dit vreemde lot en de waarheid over wat er die dag is gebeurd.

Persona 3 Reload is verkrijgbaar voor PlayStation 4|5, Xbox One|Series en Steam. Als je een van de beste JRPG's wilt beleven, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Keys voor Persona 3 Reload en duik in de Dark Hour.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief