Eneba COM
 
 

Probeer Cyberpunk 2077 dit weekend gratis uit

Probeer Cyberpunk 2077 dit weekend gratis uit

Het verhaal van Cyberpunk 2077 is als een reis in een achtbaan. Het spel begon zijn reis met een van de slechtste releases van de afgelopen jaren. Het spel voldeed niet aan de hoge verwachtingen van de fans vanwege de lage prestaties op sommige consoles en CD Projekt Red moest zich richten op het repareren hiervan. Dit zorgde ervoor dat de studio zijn plannen voor na de lancering van het spel uitstelde en het spel werd in de maanden daarna onderworpen aan vele patches. Langzaam maar gestaag bracht de ontwikkelaar het spel naar de huidige staat. De verkoop van het spel bleef stijgen en de mening van de community veranderde in een zeer positieve, wat aantoont dat het mogelijk is om een mislukte lancering te overleven met genoeg inspanning. Het duurde echter tot de release van de uitbreiding Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bereikte het spel zijn hoogtepunt, met als hoogtepunt een proces dat werd beloond met de prijs voor Best Ongoing Game tijdens The Game Awards 2023.

Cyberpunk 2077 heeft een plek verdiend in de videogamebibliotheek van elke fan van actie-rollenspellen. Het meeslepende verhaal en de epische verhaallijn zijn ongeëvenaard, terwijl de geweldige graphics en spannende gameplaymechanieken het spel tot een meesterwerk maken. Het succes van de game is zo groot dat CD Projekt Red al werkt aan een vervolg waar veel spelers al op zitten te wachten. De studio heeft bevestigd dat het de mogelijkheid overweegt om multiplayer aan het vervolg toe te voegen, iets wat het spel aanzienlijk zou veranderen om het aantrekkelijker te maken voor een grotere spelersgroep.

 

 

Probeer het gratis op PS5 en Xbox Series X/S

Je hebt nu de kans om Cyberpunk 2077 voor een beperkte tijd gratis te spelen als je de geweldige ervaring die het biedt nog niet hebt ontdekt. CD Projekt Red biedt dit weekend een gratis proefversie aan, alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. De trial is beschikbaar van 28 maart om 15.00 uur GMT tot 31 maart om 18.59 uur GMT. Als je ervoor kiest om het spel uit te proberen, heb je vijf uur lang toegang tot alles wat het basisspel te bieden heeft en alle voortgang die je maakt, kun je gebruiken als je besluit om het spel later te kopen. Natuurlijk zijn de beste kortingen voor Cyberpunk 2077 altijd beschikbaar met onze prijsvergelijker, en we raden je ten zeerste aan om de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty aan te schaffen, die een nieuw zijverhaal en een overvloed aan gameplayverbeteringen en content toevoegt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief