Saints Row's eerste verhaal-DLC komt er binnenkort aan

Saints Row's eerste verhaal-DLC komt er binnenkort aan

Ontwikkelaar Volition wil Saints Row spelers betere tijden bieden na een nogal ruwe release. Iedereen voorzag dat het rebooten van zo'n populaire videogameserie met nieuwe personages en een nieuwe setting niet gemakkelijk zou zijn. Een deel van de enorme gemeenschap van fans van de serie was er niet klaar voor om hun favoriete personages te zien gaan, maar het nieuwe visuele aspect van het spel naast de mogelijkheid voor nieuwe verhalen droeg bij aan een goede ontvangst. Helaas is de ontwikkelaar de afgelopen maanden druk geweest met het repareren van bugs, maar Saints Row lijkt klaar om meer vaart te krijgen met de release van de eerste betaalde DLC.

Een nieuw avontuur

The Heist and the Hazardous zal de Saints meenemen op een missie om wraak te eisen nadat ze zijn verraden tijdens een moordopdracht. De uitbreiding zal een nieuwe verhaallijn, missies, evenementen en cosmetische items bevatten. De release ervan zal gevolgd worden door andere twee DLC die gepland staan voor juli en augustus, waardoor de zomer een heel plezierige tijd wordt voor de fans van Saints Row, of ze nu de Season Pass bezitten of ze liever apart kopen. 

 

 

Als je niet bereid bent een dubbeltje uit te geven aan uitbreidingen, maar wel staat te popelen om nieuwigheden, dan komt The Heist and the Hazardous op 9 mei samen met een gratis update die een nieuwe wijk toevoegt aan Santo Ileso, Sunshine Springs. De update zal ook een fotomodus bevatten en belangrijke veranderingen in de gevechtsmechanismen om het spannender te maken.

Als je de nieuwe avonturen van de 3rd Street Saints nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Saints Row CD Key voor de beste prijs te krijgen. Het spel is verkrijgbaar op PC, PlayStation en Xbox, en het is een oneerbiedig avontuur over een badass bende jongeren die andere criminele organisaties omver wil werpen en van de stad hun speeltuin wil maken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

15.06€
Saints Row
Saints Row
  • Officiële website : Saints Row
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Deep Silver
  • Ontwikkelaar : Deep Silver Volition
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 augustus 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief