You are here
We also support
 
 
 
 

Volition toont de wereld van de nieuwe Saints Row

Volition toont de wereld van de nieuwe Saints Row
NEWS 14 okt. 2021 09:00

Afgezien van de controverse over de nieuwe stijl van de personages en de wereld die komen gaat in de reboot van de Saints Row serie, die sommige langetermijnfans te veel vinden lijken op Grand Theft Auto, blijft ontwikkelaar Volition details over het spel onthullen. Nadat we in een recente video de nieuwe leden van de Third Street Saints hebben voorgesteld, kunnen we nu iets meer ontdekken over het scenario waar alle actie zich afspeelt. De stad Santo Ileso komt tot leven in een twee minuten durende video die de jongens van Game Informer deelden.

 

 

Deze weergave van het Amerikaanse zuidwesten is een uitgestrekte open wereld die je naar believen te voet of rijdend met een van de vele voertuigen die je in Saints Row ter beschikking staan kunt doorkruisen. Het biedt je een breed scala aan scenario's die variëren van de indrukwekkende wolkenkrabbers in het centrum van de stad tot de woonwijken in de buitenwijken, die allemaal veel verschillen van wat we in eerdere delen van de serie konden verkennen. Santo Ileso is verdeeld in vijftien verschillende wijken, waarbij elk van hen uniek aanvoelt. Natuurlijk is je doel in Saints Row de criminele wereld van de stad te beheersen, en om dat te doen moet je je ontdoen van de tegenstand. Je hebt een breed scala aan voertuigen en wapens tot je beschikking om zo'n prestatie te leveren, maar onthoud dat het belangrijkste is dat je het in stijl doet terwijl je plezier hebt.

 

 

Wanneer komt de nieuwe Saints Row?

De in de video getoonde beelden komen uit een vroeg stadium van de ontwikkeling van Saints Row, dus het eindproduct zou er veel beter uit moeten zien. Volition heeft nog genoeg tijd om het spel zo nodig bij te schaven, want de release van het spel is gepland voor 25 februari 2022. Als je spelprijzen wilt vergelijken en de beste prijs wilt vinden om Saints Row goedkoop te kopen, kun je altijd onze prijsvergelijker gebruiken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief