Instant Gaming EU
 
 

Saints Row komt later dan verwacht

Saints Row komt later dan verwacht

De recente aankondiging van de nieuwe Saints Row werd door de fans met een mengeling van scepsis en vreugde ontvangen. Een deel van hen vond dat de komende titel te veel leek op de spellen in de GTA serie en vreesde dat het de eigenheid zou verliezen die opmerkelijke eerdere afleveringen in de door Volition gemaakte actie-avonturen videospel serie maakte. Het nieuwe spel ziet er beslist minder flitsend uit dan Saints Row IV en Saints Row: Gat Out of Hell, en het zal een nieuwe cast van personages in de hoofdrol hebben, wat waarschijnlijk de voornaamste reden is voor de teleurstelling van sommige fans. Maar de nieuwe Saints Row komt als een mooie gelegenheid om de franchise weer op de voorgrond te brengen. Na een paar video's en meer informatie over het spel is het vrij duidelijk dat de gemeenschap nogal opgewonden is over de komende lancering.

 

 

Helaas lijkt het erop dat Volition het spel niet op tijd klaar zal hebben voor de datum die oorspronkelijk was aangekondigd. De release van Saints Row was gepland voor 25 februari 2022, maar de ontwikkelaars hebben wat meer tijd nodig om het spel op te poetsen. 

 

"Our priority is to create the best Saints Row game yet and, if we released on the original date, it wouldn't be up to the standards we've set ourselves, and that you're expecting and deserve. The team just need more time to do our vision justice; we're doing some fine tuning and there won't be much change in the game outside of overall quality and polish."

"In all honesty, we underestimated the impact COVID would have on our schedule, although everyone adapted very quickly to the working from home arrangement and continued to be incredibly productive. However, due to the size and scope of our new Saints Row, it's become apparent that to create the best game possible, we need to give our team longer to perfect their craft."

 

Daarom is de nieuwe releasedatum voor Saints Row 23 augustus 2022. Het spel zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC. Als je mee wilt doen met de nieuwe Third Street Saints in hun avonturen om de criminele wereld in Santo Ileso naar je hand te zetten, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste prijzen te vinden en Saints Row goedkoop te kopen.

0.86€
Saints Row
Saints Row
  • Officiële website : Saints Row
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Sandbox
  • Uitgever : Deep Silver
  • Ontwikkelaar : Deep Silver Volition
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 augustus 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief