Saints Row gameplay ziet er hectisch uit

Saints Row gameplay ziet er hectisch uit

Een paar dagen geleden verraste Volition ons met de aankondiging van de reboot van zijn meest iconische spel, Saints Row. We kregen een filmische video te zien waarin te zien was hoe de hoofdrolspelers van de nieuwe titel een wapenzending van een andere bende stalen en aan hen probeerden te ontsnappen, terwijl ze met hoge snelheid door de stad reden en chaos verspreidden. Hoewel de beelden er fantastisch uitzien, zijn ze het mikpunt van veel klachten op de sociale media. Ontwikkelaar Volition heeft al te maken gehad met een enorme golf van negativiteit van mensen die naar de nieuwe Saints Row wijzen en het een "Grand Theft Auto V kloon" noemen. De nieuwe aanpak die de makers van de franchise kiezen lijkt niet iedereen te behagen, maar ze lijken te geloven dat de nieuwe Saints Row het spel is dat de fans nodig hebben.

Een gloednieuwe Saints Row video komt hun overtuiging staven. Het dient als introductie voor de nieuwe stad waar het spel zich zal afspelen, Santo Ileso, en het toont ook enkele stukjes gameplay waaraan we kunnen zien dat het spel vol actie zal zitten. Deze uitgestrekte stad midden in de zuidwestelijke woestijn zal een woeste speelplaats zijn voor de Saints, die in hun poging de criminele wereld van Santo Ileso onder controle te krijgen te maken zullen krijgen met taaie tegenstand. 
De video geeft je wat inzicht in de beweegredenen en de persoonlijkheid van elk van de nieuwe Saints. Ook onthult het wat details over de criminele organisaties waarvan je in Saints Row het territorium zult proberen over te nemen: de hi-tech moordenaars van de Marshall Corporation, de brutale Panteros, en de krankzinnige Idols. 

 

 

Over het geheel genomen lijkt de combinatie van al die elementen de perfecte mix op te leveren om een fantastische sandbox ervaring vol actie te leveren in een nieuw open-wereld scenario. We zullen nog wat langer moeten wachten om te weten of het genoeg is om de fans van de serie te behagen of dat ze de voorkeur geven aan de oude cast van personages van Saint's Row IV. De ontwikkelaars hebben nog een paar maanden om alle fans te overtuigen, want de lancering van de Saints Row reboot is gepland voor 25 februari 2022, op Xbox One en Series X/S, PlayStation 4 en 5, en PC via Epic Games Store.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief