Instant Gaming EU
 
 

Sand Land bewerkt de strips van Akira Toriyama op de best mogelijke manier

Sand Land bewerkt de strips van Akira Toriyama op de best mogelijke manier

Akira Toriyama is de bedenker van Dragon Ball en een gerenommeerd mangatekenaar. Daarom zal een videogame geïnspireerd op zijn creaties zeker de aandacht trekken van duizenden fans van over de hele wereld. Sand Land is daar een goed voorbeeld van. Het nieuwe avontuur van Bandai Namco speelt zich af in dezelfde wereld als de gelijknamige strips en volgt de avonturen van demonenprins Beelzebub en zijn vriend Thief, die op een missie zijn om Sheriff Rao te helpen bij het zoeken naar watervoorraden in een wereld die lijdt onder extreme droogte.

Sand Land is een RPG-avontuur dat je de mogelijkheid biedt om een uitgestrekte wereld te verkennen terwijl je op zoek gaat naar de kostbare bron. Het spel biedt een combinatie van op actie gebaseerde gevechten en meeslepende verhalen die doen denken aan het eerste deel van de Dragon Ball-serie. Kleurrijke personages, vindingrijkheid, humor en ongelofelijke krachten brengen een uniek universum tot leven waar fans dol op zullen zijn, omdat de strips getrouw zijn aangepast.

 

 

Genoeg te doen in de game

Banai Namco heeft onlangs een video onthuld met een eerste blik op een aantal functies van het spel. In dit geval ligt de nadruk op de kerkers en zijmissies die de spelers in het spel zullen tegenkomen. Sand Land zal een breed scala aan activiteiten bevatten waarmee spelers de geschiedenis van deze vreemde wereld en zijn mensen verder kunnen ontdekken. Natuurlijk zullen ze ook materialen verzamelen die gebruikt kunnen worden om Beëlzebubs voertuig, dat hen door de wereld vervoert, te upgraden en aan te passen.

 

 

Als Sand Land uitkomt, kunnen spelers zich onderdompelen in een episch avontuur met veel aandacht voor verkenning en ontdekking. Als je een fan bent van de mangaserie en het verhaal op een nieuwe manier wilt beleven, kun je onze vergelijker gebruiken om nu al de beste aanbiedingen voor Sand Land CD keys te bekijken.

38.45€
Sand Land
Sand Land
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief