Sand Land demo is nu beschikbaar voor consoles en PC

Sand Land demo is nu beschikbaar voor consoles en PC

Bandai Namco heeft aangekondigd dat de demo voor Sand Land, de volgende actie-RPG gebaseerd op het originele werk van Akira Toriyama (Dragon Ball, Dr. Slump), nu beschikbaar is. Akira Toriyama was een uitzonderlijke en invloedrijke mangaka en personageontwerper die helaas op 1 maart is overleden, wat een enorme leegte veroorzaakte in de industrie en in de harten van de fans. Zijn werk zal echter voor altijd voortleven.

De demo nodigt spelers uit om spannende close combat en voertuigverkenning te ervaren in Sand Land. Spelers kruipen in de huid van de demonenprins Beëlzebub, zijn metgezel Thief en de onverschrokken sheriff Rao terwijl deze groep misplaatste helden zich in deze kleurrijke wereld begeeft op gevechtstanks, gepantserde voertuigen en motoren. Als het volledige spel uitkomt, ontvangen fans die de demo spelen 30 B-rang staal en 30 B-rang bouten. Deze in-game items kunnen worden gebruikt om voertuigen te verbeteren wanneer spelers Spino bezoeken.

 

 

De gameplay van Sand Land is gericht op voertuigen

In Sand Land speelt de gameplay zich voornamelijk af in voertuigen zoals hovertanks en hovercrafts. Spelers kunnen elk voertuig aanpassen en specifieke configuraties maken en vijanden neerschieten terwijl ze het besturen. Naast hun arsenaal is het mogelijk om elk voertuig aan te passen met stickers en andere esthetische effecten.

Sand Land is een populaire manga die in 2000 is gemaakt door Akira Toriyama, de auteur van Dragon Ball en Dr. Slump, en het karakterontwerp van de Dragon Quest-serie en Chrono Trigger. Door de relevantie van de auteur heeft Zandland sinds de publicatie wereldwijde populariteit verworven. In een woestijnwereld waar demonen en mensen lijden onder extreme waterschaarste, slaan Beëlzebub, de demonenprins, en Rao, een sheriff uit een klein stadje, de handen ineen en beginnen aan een avontuur op zoek naar een verborgen waterbron.

In december 2022 werd het Sand Land-project aangekondigd en sloegen verschillende partners de handen ineen om dit klassieke intellectuele eigendom van de manga naar transmedia te brengen. Het project begon met de coproductie van een anime film door Bandai Namco Filmworks Inc.'s Sunrise Studio, Kamikazedouga Co. Ltd. en ANIMA Inc., gevolgd door de officiële onthulling van het Sand Land-spel in juni 2023. Het duurde niet lang voordat het spel zijn releasedatum bekendmaakte.

Sand Land staat gepland voor een release op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc via Steam. Als je de nieuwste game van Akira Toriyama wilt spelen, raden we je aan onze prijsvergelijker in de gaten te houden voor de beste aanbiedingen voor Sand Land CD-sleutels en je exemplaar te bemachtigen zodra de game uitkomt.

30.72€
Sand Land
Sand Land
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief