De lanceringstrailer van Sand Land is al beschikbaar

De lanceringstrailer van Sand Land is al beschikbaar

Sand Land is een nieuw videospel geïnspireerd op het werk van Akira Toriyama. Door het recente overlijden van de iconische Japanse mangabedenker is dit spel een van de laatste gelegenheden om te genieten van zijn ongelooflijke genialiteit, die als inspiratie heeft gediend voor een groot aantal andere titels, vooral in de vorm van vechtgames gebaseerd op de Dragon Ball-serie, zoals Dragon Ball Z Kakarot. Sand Land benadert de gameplay compleet anders als een op actie gebaseerd avontuur waarin je in de schoenen stapt van demonenprins Beelzebub en zijn vrienden terwijl ze aan een hachelijk avontuur beginnen om een waterbron te vinden op een verlaten planeet. Een kleurrijke cast van personages, intense gevechten met voertuigen en een uitgestrekte wereld om te verkennen vormen een uniek avontuur dat de onmiskenbare geest van Akira Toriyama's werk heeft.

Klaar voor release

Bandai Namco heeft onlangs de lanceringstrailer voor Sand Land gepubliceerd, een paar dagen voor de release van het spel, die morgen plaatsvindt. De video geeft een klein overzicht van het verhaal en onthult wat gameplaybeelden die de fans voorbereiden op de aanstaande lancering. Demonenprins Beelzebub en zijn vrienden Theif en Sheriff Rao zijn niet je gebruikelijke helden, en hun persoonlijkheden botsen met elkaar in een spannend verhaal vol spannende actie en humor.

 

 

Het is de moeite waard om te zeggen dat je Sand Land eerst kunt proberen voordat je het koopt, want er is momenteel een gratis demo van het spel beschikbaar op verschillende platforms, waaronder pc, PlayStation en Xbox. Deze geeft je toegang tot beperkte content, maar het zou meer dan genoeg moeten zijn om je te laten beslissen of je onze vergelijker wilt gebruiken om de beste kortingen op Sand Land-codes voor het platform van jouw keuze te bekijken. Vergeet niet dat de game morgen te spelen is op PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox SeriesX/S.

38.50€
Sand Land
Sand Land
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief