BG PPC IG EN
 
 

Sand Land aangekondigd, een nieuwe actie-RPG van Akira Toriyama

Sand Land aangekondigd, een nieuwe actie-RPG van Akira Toriyama

Video game uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe heeft Sand Land aangekondigd, een nieuwe actie-RPG gebaseerd op het meesterwerk van Akira Toriyama, maker van Dragon Ball en DR. SLUMP. Het spel wordt ontwikkeld door ILCA Inc. (Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age & One Piece Odyssey). Sand Land werd onthuld tijdens de Summer Game Fest livestream van dit jaar en komt naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

 

 

Duik in een woestijnwereld waar zowel mensen als demonen lijden onder een extreem watertekort. Speel als en kijk toe hoe de Fiend Prince, Beelzebub, Sheriff Rao en de demon Thief op avontuur gaan op zoek naar een Legendarische Bron die verborgen ligt in de woestijn. Beelzebub, die zichzelf voorstelt als een "superschurkachtige duivel", heeft een puur hart als een kleine jongen, maar beschikt over bovenmenselijke kracht en telepathische gaven. Rao, een sheriff uit een kleine stad, roept de hulp in van demonen om heel Sand Land te redden van het watertekort. Thief, een wijze oude demon met dievencapaciteiten, vergezelt Beëlzebub en Rao ook op hun avontuur.

Spelers die als Beëlzebub spelen, kunnen samen met zijn onwaarschijnlijke groep demonen en mensen een uitgestrekte wereld verkennen. Of ze nu rondzwerven in verschillende voertuigen of te voet gaan, spelers zullen zowel gevaren tegenkomen als behulpzame personages die ze tegenkomen in de uitgestrekte woestijn terwijl ze de vele geheimen van Sand Land ontdekken. Gevechten met voertuigen en personages maken een groot deel uit van de actie in het spel. Spelers hebben toegang tot verschillende voertuigen die ze kunnen aanpassen en uitrusten met hun uitrusting om de woestijn te doorkruisen, obstakels te overwinnen en het op te nemen tegen een divers assortiment machtige vijanden.

Wat is Sand Land?

Sand Land is een populaire manga uit 2000 van Akira Toriyama die sinds de publicatie wereldwijd populair is geworden. In december 2022 werd het Sand Land project aangekondigd, en verschillende partners zijn samengekomen om deze klassieke manga IP naar transmedia te brengen. Het project begon met de coproductie van een anime film door Bandai Namco Filmworks' Sunrise Studio, Kamikazedouga Co. Ltd. en ANIMA Inc, gevolgd door de officiële onthulling van het spel in juni 2023.

We hebben nog meer details nodig over de gameplay, maar houd je ogen open op onze prijsvergelijker om de goedkoopste aanbiedingen voor Sand Land te bekijken en je exemplaar van Akira Toriyama's nieuwste avontuur in de gamewereld te bemachtigen.

41.27€
Sand Land
Sand Land
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief