Sand Land krijgt releasedatum voorjaar

Sand Land krijgt releasedatum voorjaar

Sand Land is een aankomend videospel geïnspireerd op de mangaserie van Akira Toriyama. De bedenker van Dragon Ball komt met een nieuwe serie die zich afspeelt in een compleet ander scenario en met een gloednieuwe cast aan personages. Sand Land volgt de avonturen van drie personages die samen op een gevaarlijke reis gaan om een waterbron te vinden in een wereld die wordt geteisterd door extreme droogte. Het spel past met grote nauwkeurigheid de karakteristieke tekenstijl van Toriyama in zijn manga's aan, die hem wereldwijd beroemd maakte met onder andere Dr. Slump en Dragon Ball.

Komt volgend voorjaar

Bandai Namco heeft een gloednieuwe video van Sand Land uitgebracht die dient als aankondiging voor de officiële releasedatum. Het spel zal eindelijk op 26 april 2024 te spelen zijn op verschillende platforms, waaronder pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De trailer onthult ook gameplaybeelden die draaien om op actie gebaseerde voertuiggevechten, die een van de belangrijkste manieren zullen zijn om te vechten tegen krachtige vijanden in de game.

 

 

In Sand Land kun je je voertuigen in de game aanpassen met een groot aantal onderdelen en wapens waarmee je een specifieke configuratie voor je hovertank en hovercar kunt maken. Je op volle snelheid door het scenario bewegen terwijl je je vijanden neerschiet en hun aanvallen ontwijkt is de kern van de gevechten in Sand Land. Natuurlijk bevat het spel ook een groot aantal stickers om je voertuigen te personaliseren en ze er uniek uit te laten zien.

Als je een fan bent van de creaties van Akira Toriyama en je wilt je in dit nieuwe RPG-avontuur storten, dan biedt Sand Land je een spannend verhaal met een kleurrijke cast aan personages. Zoals gewoonlijk zijn de beste aanbiedingen om een Sand Land digitale code te pre-orderen al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

41.27€
Sand Land
Sand Land
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief