Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 gameplay en verschijningsdatum onthuld

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 gameplay en verschijningsdatum onthuld

Iets meer dan een jaar geleden zagen we de aankondiging van Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, een spel dat oorspronkelijk gepland was voor een release in Herfst 2020. Zoals je je kunt voorstellen, ging dat niet door. Het spel onderging hetzelfde lot als veel andere spellen in 2020 en het lijkt erop dat het nieuwe releasevenster niet gemakkelijk te regelen is geweest. In november kregen we te horen dat het spel begin 2021 zou komen, maar vorige maand kregen we te horen dat Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 pas in het tweede kwartaal van het jaar het levenslicht zal zien omdat het geoptimaliseerd moet worden voor "zo veel mogelijk platforms".

Aan de onzekerheid komt een eind nu de verschijningsdatum van het spel eindelijk onthuld is. Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 zal op 4 juni 2021 verschijnen. En zoals de motivering die bij het laatste uitstel gegeven werd al suggereerde, zal het spel beschikbaar zijn op de Xbox Series X/S en PlayStation 5, maar ook op Xbox One, PlayStation 4, en PC. Bij deze gelegenheid publiceerde CI Games de allereerste gameplay trailer, en die is niet voor doetjes.

 

 

Een van de indrukwekkendste dingen in deze eerste video is de precisie en het realisme waarmee je letterlijk schedels kunt opblazen. Dit benadrukt vooral de kwaliteit van de graphics in Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, maar we krijgen in de video ook een glimp van de interface te zien, vooral in de mikstand. Over het geheel genomen neemt Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 neemt alles wat het eerste deel zo succesvol maakte en verbetert het. Het biedt je geen open wereld om te verkennen, maar bevat wel vijf grote kaarten en twintig contracten.

Als dit alles je aantrekkelijk in de oren klinkt, kun je onze prijsvergelijker bezoeken om Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 tegen de beste prijs te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief