South Park: Snow Day! brengt coöperatieve gameplay naar de serie

South Park: Snow Day! brengt coöperatieve gameplay naar de serie

De iconische personages van South Park komen binnenkort terug in een nieuw avontuur. South Park is een zeer populaire animatieserie die volgers over de hele wereld heeft en waarvan het universum als inspiratie heeft gediend voor videogames. South Park: The Stick of Truth en South Park: The Fractured But Whole hebben de formule gevonden om een spannende spelervaring te leveren met de oneerbiedige humor en personages van de animatieserie. Nu heeft een nieuwe studio de leiding om dit opnieuw te doen in South Park: Snow Day!, een nieuw deel in de serie met een nieuw verhaal en veel nieuwigheden.

In South Park: Snow Day! brengt Question Games, makers van The Magic Circle, het universum uit de animatieserie voor het eerst in 3D tot leven. Cartman, Stan, Kyle en Kenny zullen genieten van een dag zonder school vanwege een verschrikkelijke storm die de stad heeft bedekt met sneeuw. Ze komen terecht in een episch avontuur waarin veel andere personages voorkomen die de spelers goed kennen. Je kunt een eerste blik werpen op South Park: Snow Day! bekijken in de eerste officiële gameplayvideo, waarin Eric Cartman alles uitlegt wat je moet weten over het spel in zijn unieke stijl.

 

 

Een nieuw soort ervaring

South Park: Snow Day! zal qua graphics behoorlijk verschillen van zijn voorgangers, maar het zal ook de gameplay op een nieuwe manier benaderen. Het spel laat alle RPG-mechanieken achterwege en richt zich op gevechten die gebaseerd zijn op actie. Je neemt het op tegen hordes vijanden en epische eindbazen op een slagveld waar je vecht om je tegenstanders te verslaan. Een opvallende toevoeging aan de serie in South Park: Snow Day! is multiplayer. Je kunt het spel samen met andere vrienden spelen in de coöperatieve modus voor maximaal vier spelers.

South Park: Snow Day! zal ergens in 2024 verkrijgbaar zijn op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Zoals gewoonlijk kun je de beste prijzen vinden om een South Park: Snow Day! CD-sleutels met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief