Eneba COM
 
 

South Park: Snow Day! verandert het pad van de serie

South Park: Snow Day! verandert het pad van de serie

De aantrekkingskracht van South Park: The Stick of Truth en South Park: The Fractured but Whole valt niet te ontkennen, want beide games zijn een hit geworden onder de fans van de populaire tekenfilmserie van Matt Stone. Het derde spel, geïnspireerd door de inwoners van het stadje, verandert de regels echter volledig. Toen iedereen verwachtte dat het volgende spel in de franchise weer een RPG-avontuur voor één speler zou zijn, zijn de ontwikkelaars van South Park: Snow Day! van het vorige pad af en kwamen met iets anders.

Een epische strijd

South Park: Snow Day! maakt nog steeds gebruik van de oneerbiedige humor en unieke personages uit de serie om een spannende ervaring te bieden, maar laat de RPG-mechanica achterwege om spelers te laten opgaan in een epische strijd waarin de kinderen vechten om de controle over de stad over te nemen. De gebeurtenissen in het spel worden in gang gezet door een verschrikkelijke sneeuwstorm die de hele stad bedekt met sneeuw, waardoor de school moet sluiten. Vanaf dat moment draait South Park: Snow Day! om de zure en hilarische benadering van de serie voor het verhaal en de actie-gebaseerde gameplay.

 

 

In South Park: Snow Day! doe je mee aan spannende multiplayergevechten die overal in de stad plaatsvinden. Het spel biedt je een breed scala aan wapens om uit te kiezen, maar de sleutel tot de overwinning in het spel is samenwerking met je teamgenoten. De twee belangrijkste verschillen tussen South Park: Snow Day! en zijn voorgangers zijn de 3D-graphics en de hoge herspeelbaarheid van het spel, iets waar zowel de ontwikkelaars van het spel als de makers van de serie naar streefden.

De strijd om de stad begint op 26 maart met de officiële release van South Park: Snow Day! op PlayStation 5, Xbox X/S, Nintendo Switch en pc. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een South Park: Snow Day spelcode te bestellen voor de beste prijs voor elk platform.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief