Eneba COM
 
 

South Park: Snow Day!

 • PC
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  South Park: Snow Day! is een hilarische en oneerbiedige videogame gebaseerd op de populaire tekenfilmserie. De game volgt de avonturen van de iconische personages uit de serie tijdens een sneeuwdag in hun kleine stadje in Colorado.  De game speelt zich af in een open wereld en laat spelers de stad South Park verkennen terwijl ze de oorsprong van een sneeuwstorm onderzoeken waardoor de stad bedekt is met sneeuw en ze niet naar school kunnen.  Spelers kruipen in de huid van een nieuw kind in de stad en moeten samenwerken met de hoofdpersonages van de serie, waaronder Kyle, Stan, Cartman en Kenny, om een reeks puzzels en uitdagingen op te lossen. Het verhaal van de game is gevuld met de oneerbiedige humor en satire waar fans van de serie zo van zijn gaan houden, waarbij de draak wordt gestoken met alles van popcultuur tot politiek.  Het gevechtssysteem van de game is gebaseerd op actie, waarbij spelers verschillende wapens gebruiken om hun vijanden aan te vallen terwijl ze door een 3D-scenario navigeren dat de iconische sleep bedekt met sneeuw na een sneeuwstorm voorstelt. Spelers kunnen meer wapens vrijspelen en hun vaardigheden upgraden naarmate de strijd om South Park vordert.  South Park: Snow Day bevat spannende multiplayergevechten waarin je samen met maximaal drie andere vrienden uitdagende ontmoetingen aangaat en de stad redt.  South Park: Snow Day! is een leuke en boeiende videogame die fans zal aanspreken met zijn meeslepende open wereld, hilarische verhaallijn en onderhoudende gameplay.

  Lees verder

  Beste prijzen voor South Park Snow Day!

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

  • Cosmetische pakketten
  • Extra wapentypes
  • Nieuw speltype
  • Cosmeticapakket voor onderbroekenkabouter

  Opmerkingen over South Park: Snow Day!

  xTonyy_
  xTonyy_
  7 apr. 2024 20:51on dlcompare.fr
  Le jeu est assez vulgaire pour le coup haha ! Mais intéressant à jouer, il faut pas avoir peur des insultes et de la violence pour le coup, mais il faut y jouer pour tenter l'experience au moins une fois
  Het spel is behoorlijk vulgair, haha! Maar het is een interessant spel om te spelen, je hoeft niet bang te zijn voor beledigingen en geweld, maar je moet het wel spelen om het minstens één keer te proberen!
  Angry by default
  Angry by default
  4 apr. 2024 02:14on dlcompare.com
  fun game to play with friends... if i had any on that note i dont understand why, even though they had 2 great south park games before this, they went and 100% changed direction i wish next1 will be like the first 2
  leuk spel om met vrienden te spelen... als ik er al een had op die opmerking begrijp ik niet waarom, ook al hadden ze hiervoor 2 geweldige south park games, ze zijn gegaan en 100% van richting veranderd ik wou dat next1 net als de eerste 2 zou zijn
  Athemith
  Athemith
  3 apr. 2024 17:03on dlcompare.fr
  La cible n'est clairement pas les enfants, mais alors montrons le bon exemple aux enfants... la vulgarité gratuite est reproduite par eux... et on voit ce que ça donne... perso, je banni.
  Het doelwit is duidelijk niet kinderen, maar laten we ze het goede voorbeeld geven... gratuite vulgariteit wordt door hen gereproduceerd... en we zien wat er gebeurt... persoonlijk verbied ik het.
  noar
  noar
  3 apr. 2024 13:27on dlcompare.fr
  Je suis déjà pas fan de south park mais en plus, de ce que j'ai vu, ça a l'air vachement répétitif et les effets visuels envahissent l'écran en combat et on comprend rien...
  Ik ben al geen fan van South Park, maar van wat ik gezien heb, ziet het er echt repetitief uit en nemen de visuele effecten het scherm over in gevechten waar je niets van begrijpt...
  Reign
  Reign
  2 apr. 2024 17:15on dlcompare.fr
  Les anciens jeux South Park étaient pas mal de mémoire, notamment Stick of truth que j'avais pu faire. Celui-ci malheureusement, semble souffrir d'une durée de vie faible et d'être trop répétitif.
  De oude South Park games waren in mijn herinnering best goed, vooral Stick of Truth, die ik gespeeld heb. Helaas lijkt deze aan een korte levensduur te lijden en te repetitief te zijn.
  razbhoot
  razbhoot
  2 apr. 2024 14:49on dlcompare.com
  It alright, not as good as the first 2 so dont go thinking its the same. However, it doesn't mean its a bad game. DO the usual us gamers are known for. Wait for a discount.
  Het is goed, niet zo goed als de eerste 2 dus denk niet dat het hetzelfde is. Dat betekent echter niet dat het een slecht spel is. Doe het gebruikelijke waar wij gamers bekend om staan. Wacht op korting.
  gennyshark
  gennyshark
  2 apr. 2024 14:41on dlcompare.com
  Moving away from the more traditional RPG roots of its predecessors Stick of Truth and The Fractured but Whole, Snow Day is a roguelike fighting game that can be played with up to four players.While it has some interesting elements, this co-op game fails to impress the way The Fractured but Whole and Stick of Truth did.
  Snow Day is een roguelike vechtgame die je met maximaal vier spelers kunt spelen en wijkt af van de traditionele RPG-wortels van zijn voorgangers Stick of Truth en The Fractured but Whole. Hoewel het een aantal interessante elementen bevat, slaagt deze coöpgame er niet in om net zo'n indruk te maken als The Fractured but Whole en Stick of Truth dat deden.
  LouifensenJR
  LouifensenJR
  2 apr. 2024 05:14on dlcompare.com
  I am a huge fan of South Park and played the two recent games multiple times. I’am really wondering based on these reviews if it’s worth going through for just the story beats.
  Ik ben een grote fan van South Park en heb de twee recente games meerdere keren gespeeld. Op basis van deze recensies vraag ik me echt af of het de moeite waard is om alleen voor het verhaal te gaan.
  SailerMoonRoomie
  SailerMoonRoomie
  2 apr. 2024 05:10on dlcompare.com
  I wish we could get more south park games in that tone and gameplay. If they would add some kind of optional coop to that kind of game, would be amazing. I'm gonna try this one too, especially for the coop part.
  Ik wou dat we meer south park-games met die toon en gameplay konden krijgen. Als ze een soort optionele coöp aan dat soort spellen zouden toevoegen, zou dat geweldig zijn. Ik ga deze ook proberen, vooral voor het coöpgedeelte.
  rouglydougly
  rouglydougly
  2 apr. 2024 05:08on dlcompare.com
  The jokes were funny, and the game does play really well with no glitches. But (and this is what hurts the most), the game overall just isn't long enough. I managed to finish the game in just over two hours. When completed there was no real reason to keep on playing. The game lacks anything for the player to work towards. If players enjoy collecting trophies, they can add some longevity that way.
  De grappen waren grappig en het spel speelt echt goed zonder haperingen. Maar (en dit is wat het meeste pijn doet), het spel is over het algemeen gewoon niet lang genoeg. Ik heb het spel in iets meer dan twee uur uitgespeeld. Na afloop was er niet echt een reden om verder te spelen. Het spel mist iets voor de speler om naartoe te werken. Als spelers het leuk vinden om trofeeën te verzamelen, kunnen ze het spel op die manier wat langer maken.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : South Park Snow Day!
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : THQ Nordic
  • Ontwikkelaar : Question
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 26 maart 2024
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Core i5-3570K / Ryzen 3 1300X
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1050 TI / Radeon RX 470
   • Opslagruimte : 45 GB
   • Aanbevolen
   • OS : Windows 10 64 bit
   • CPU : Core i5-8600K / Ryzen 5 3600
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1070 / Radeon RX 5700
   • Opslagruimte : 45 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 16
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief