Eneba COM
 
 

South Park: Snow Day! komt volgend voorjaar uit

South Park: Snow Day! komt volgend voorjaar uit

Spelen met sneeuw is niet iets wat je normaal gesproken in de lente doet, maar daar kan in 2024 verandering in komen. THQ Nordic heeft zojuist de officiële releasedatum bekendgemaakt van het volgende deel in de South Park videogame franchise. South Park: Snow Day! komt op 26 maart 2024 naar PlayStation 5, Xbox X/S, Nintendo Switch en PC.

South Park: Snow Day! bevat je favoriete personages uit de populaire animatieserie in een nieuw avontuur dat de toekomst van de stad zal bepalen. Een sneeuwstorm heeft de stad bedekt met sneeuw en de school is afgelast. De gevolgen zouden ergens anders te verwaarlozen zijn, maar in South Park opent deze situatie de deur naar een episch avontuur waarin de New Kid zich bij Cartman, Stan, Kyle en Kenny voegt.

 

 

In tegenstelling tot South Park: The Stick of Truth en South Park: The Fractured But Whole is het nieuwe deel in de serie geen RPG-avontuur, maar een coöperatief multiplayerspel. In South Park: Snow Day! laat je vechten door een besneeuwd scenario terwijl je probeert uit te vinden wie de sneeuwstorm heeft opgeroepen en hoe je het kunt stoppen zodat de stad weer normaal wordt. Het spel bevat spannende gevechten in 3D-scenario's en alle oneerbiedige humor van je favoriete animatieserie.

Verzamelaarseditie

Naast de aankondiging van de releasedatum heeft THQ Nordic ook de inhoud van de South Park: Snow Day! Collector's Edition. Als je deze editie koopt, ontvang je het basisspel, een sneeuwbol met tovenaar Cartman, een pratende wc-papierhouder, een gebreide muts, tarotkaarten en de originele soundtrack.

 

 

Als je fan bent van South Park en je wilt de avonturen van de Nieuwe Kerel voortzetten, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor South Park: Snow Day! Cd-sleutels te finden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief