Eneba COM
 
 

South Park: Snow Day! ziet er spannend uit in een gameplay preview

South Park: Snow Day! ziet er spannend uit in een gameplay preview

South Park: Snow Day! brengt de kinderen van het iconische stadje uit de tv-serie binnenkort terug naar de frontlinie, en niet op een metaforische manier. Het spel draait om een spannende strijd die op straat plaatsvindt. De kinderen hoeven niet naar school vanwege de gevolgen van een mysterieuze sneeuwstorm en dit dient als excuus om hun fantasie de vrije loop te laten en weer een avontuur vol satirische humor aan te gaan. Dit keer is het echter geen RPG-avontuur, maar een spannende strijd met op actie gebaseerde gevechten.

Met South Park: Snow Day wilden de makers een ervaring bieden die beduidend anders is dan andere games geïnspireerd door de serie, en dat is gelukt. In een recente video, gepubliceerd door IGN, kun je een gameplay-preview bekijken van South Park: Snow Day! becommentarieerd door South Park medeschepper Matt Stone.

De video belicht de verschillende gameplaymechanismen in het spel, waaronder het vaardigheidsupgradesysteem voor de personages, de wapens en meer. South Park: Snow Day! ziet er geweldig en dynamisch uit, en het zal veel herspeelbaarder zijn dan eerdere spellen, vooral als je het plezier deelt met je vrienden in coöperatieve multiplayer.

 

 

Hoewel een deel van de gemeenschap graag PvP-gevechten in South Park: Snow Day! om tegen hun vrienden te vechten, lijkt dit niet in de plannen van de ontwikkelaars te zitten, althans voorlopig niet.

Over slechts twee weken kun je je aansluiten bij de kinderen van South Park en vechten voor de stad. Vergeet niet dat je een South Park: Snow Day! Steam key voor de beste prijs kunt pre-orderen met je prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief