The New Kid keert terug in South Park: Snow Day!

The New Kid keert terug in South Park: Snow Day!

South Park is een geanimeerde tv-serie die al jaren favoriet is bij de fans. De serie staat bekend om zijn satirische en brute humor, maar ook om zijn unieke hoofdpersonen, een groep kinderen die in een klein stadje wonen. Nu keren Eric Cartman, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Leopold "Butters" Stotch terug in een nieuw avontuur, vergezeld door de New Kid, de hoofdpersoon uit eerdere videogames die geïnspireerd zijn door de serie. South Park: Snow Day! neemt spelers mee naar de iconische stad op een dag nadat een sneeuwstorm de stad heeft bedekt met sneeuw. De school is gesloten en dat geeft de kinderen de kans om zich met spannendere zaken bezig te houden, zoals bijvoorbeeld een totale oorlog in de stad.

Vechten voor de stad

South Park: Snow Day! pakt de actie heel anders aan dan zijn voorgangers en laat je beginnen aan een epische strijd om de stad. South Park: The Stick of Truth en South Park: The Fractured But Whole waren spannende singleplayer roleplaying games met een geweldig achtergrondverhaal. South Park: Snow Day! is een coöperatief 3D-spel waarin maximaal vier spelers kunnen deelnemen aan een gigantische strijd om de stad terug te veroveren. Je speelt als de New Kid en gaat de strijd aan met hordes vijanden en epische eindbazen. Natuurlijk beschik je over een groot aantal wapens en verwoestende vaardigheden. Naarmate het spel vordert kun je deze upgraden om ze nog krachtiger te maken.

In South Park: Snow Day! kun je het uiterlijk van de New Kid aanpassen en uniek maken. Het spel biedt je tal van cosmetische voorwerpen om je personage de coolste van de bende te maken, maar je zult de beste op het slagveld moeten zijn om een reputatie voor jezelf op te bouwen.

Je kunt South Park: Snow Day! bekijken in de nieuwste video die onlangs werd uitgebracht tijdens een Nintendo Direct en waarin de specifieke versie van het spel voor Nintendo's hybride console wordt getoond.

 

 

De release van South Park: Snow Day! staat gepland voor 26 maart op PlayStation 5, Xbox X/S, Nintendo Switch en pc. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een South Park: Snow Day! digitaal code te pre-orderen en je klaar te maken om dit voorjaar te vechten in de sneeuw.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief