Tiny Tina's Wonderlands komt in begin 2022

Tiny Tina's Wonderlands komt in begin 2022

Al in juni verraste Gearbox Software ons met de aankondiging van een nieuw Borderlands spel. Nou ja, technisch gezien is het niet echt een nieuw spel in de serie, maar een spin-off geïnspireerd op een van de populairste personages, een klein meisje met een aanleg voor explosieven en vernieling dat alle fans kennen als Tiny Tina. Hoewel Tiny Tina's Wonderlands de knotsgekke wereld van Borderlands op een andere manier benadert zal het toch vertrouwd aanvoelen voor alle fans van de serie, want het volgt een soortgelijk idee als Borderlands 2 DCL Assault on Dragon's Keep. In die uitbreiding konden spelers deelnemen aan een soort RPG-avontuur waarin bepaalde verhaalelementen die je gewoonlijk in tabletop fantasy rollenspellen aantreft, werden aangepast aan Borderlands hectische schietgekte. Het resultaat was een spannend avontuur dat culmineerde in een episch gevecht tegen drie machtige draken.

Snel vooruit in de tijd heeft Borderlands 3 het universum van de serie totaal veranderd, maar sommige dingen veranderen nooit, en Tiny Tina lijkt van rollenspellen te blijven houden. We weten nog niet of ze de dungeon master zal blijven in Tiny Tina's Wonderlands of wat voor aanpak Gearbox precies zal kiezen voor de actie in het spel, maar we zijn er vrij zeker van dat het een ongelooflijk leuke shooter zal worden met veel wapens, geweldige vijanden, eenhoorns, explosies, en draken, natuurlijk. 

 

 

Gearbox CEO Randy Pitchford bevestigde al dat "Tiny Tina's Wonderlands een volledige ervaring is met een rijke, verhaalgedreven co-op campagne en herhaalbare eindspelinhoud". Het werd tijd dat Tiny Tina haar eigen spel kreeg, en alhoewel het spel volgens Take-Two's financieel kwartaalrapport ergens in de eerste drie maanden van 2022 zal verschijnen, zijn we er helemaal zeker van dat Tiny Tina's Wonderlands het wachten waard zal zijn, vooral voor al diegenen die van Borderlands 3 houden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief