V Rising bereidt zich voor op 1.1

V Rising bereidt zich voor op 1.1

Na een lange tijd in Early Access is V Rising een paar weken geleden eindelijk uitgebracht op pc en PlayStation 5 en het is een behoorlijk succes geworden. Deze vampiersurvivaltitel combineert ARPG en bouwmechanismen om je de wereld van Vardoran te laten verkennen als een ondode die uit zijn sluimer is ontwaakt om te ontdekken dat zijn huis is ingenomen door mensen. Het spel biedt de mogelijkheid om naar de top van de voedselketen te klimmen en een apex-predator te worden terwijl je ongelooflijke vampirische krachten ontgrendelt en je eigen kasteel bouwt. Spannende PvP-acties, meerdere moeilijkheidsgraden en zelfs een crossover met de Castlevania-serie zijn slechts het topje van de ijsberg in een spelervaring die een groot aantal spelers aan zich heeft weten te binden, waardoor V Rising een van de topgames op Steam is geworden.

 

 

Nevenervaringen

Het spel werd uitgebracht met de 1.0 update die een overvloed aan nieuwigheden en veranderingen toevoegde aan de lanceringsversie. Nu de officiële release van het spel is voltooid en spelers ervan genieten, is het tijd voor ontwikkelaar Stunlock Studios om na te denken over de toekomst. Zoals onthuld in een publicatie op de officiële blog van de studio, zijn de ontwikkelaars van plan om feedback van spelers te verzamelen om toekomstige acties te overwegen. Ze zijn echter niet van plan om iets te overhaasten voor update 1.1 en hebben besloten om de best mogelijke ervaring te blijven bieden aan degenen die Vardoran al verkennen.

"After a brief respite, we will emerge once more with fresh minds, prepared to spread our wings once again and soar into the future that will be V Rising 1.1. The size and content of this patch are still to be decided, but we envision it as a side chapter in the vampire journey, offering fresh experiences to explore rather than a major overhaul. We already have some exciting early ideas brewing, and even a couple of concepts of… interesting-looking beings"

Met zo'n perspectief kunnen de fans van V Rising in de toekomst interessante toevoegingen verwachten die ervoor zorgen dat ze blijven terugkeren naar hun favoriete spel. Of ze nu komen in de vorm van nieuwe gameplaymechanieken, eindbazen of gebieden om te verkennen, het is vrij zeker dat Stunlock Studios ambitieuze plannen heeft voor zijn spel. Natuurlijk, als je een van de beste overlevingsgames met vampierenthema nog moet ontdekken, kan onze prijsvergelijker je gemakkelijk voorzien van goedkope V Rising CD-sleutels, zodat je je vandaag nog kunt onderdompelen in een episch avontuur.

11.57€
V Rising
V Rising
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief