Eneba COM
 
 

V Rising start een crossover met Castlevania

V Rising start een crossover met Castlevania

V Rising is een spannend overlevingsspel waarin je de rol aanneemt van een vampier die na jaren in een winterslaap is ontwaakt en zijn territorium ziet binnenvallen door mensen. In het spel moet je vanaf nul en bijna naakt beginnen, grondstoffen verzamelen en je eigen kasteel bouwen terwijl je het omringende land verkent en je voedt met prooien om krachtige vampirische krachten te herwinnen en te ontwikkelen. V Rising is sinds mei in Early Access op Steam en heeft de aandacht getrokken van veel fans die ontelbare uren hebben gewerkt om meester-vampiers te worden. De game is in twee jaar tijd flink geëvolueerd en ontwikkelaar Stunlock Studios heeft veel nieuwe content en verbeteringen toegevoegd. Nu, met de release van de definitieve versie van V Rising gepland voor 8 mei, heeft de studio een crossover aangekondigd met de iconische Castlevania-serie genaamd Legacy of Castlevania.

 

 

Simon Belmont zal op je jagen

De legendarische vampierenjager en hoofdrolspeler van de Castlevania-serie, Simon Belmont, komt naar V Rising als onderdeel van een gratis evenement. Hij zal een enorme bedreiging vormen voor nieuw ontwaakte vampiers, maar als je erin slaagt hem te verslaan, speel je de geheimen van zijn krachtige zweep vrij. Tijdens het Legacy of Castlevania-evenement verschijnt ook de koopbare DLC Legacy of Castlevania Premium Pack, dat nieuwe elementen toevoegt om je kasteel aan te passen en het eruit te laten zien zoals in de spellen van KONAMI. Het pakket bevat nieuwe decoraties, een skelethouder en zelfs twee nieuwe klassieke thema's die opnieuw zijn vormgegeven door V Rising-componist Aleksandria Migova.

 

"We're all big fans of Castlevania, so being able to actually create original Castlevania content in our game is a dream come true. I want to express a heartfelt thank you to our friends at KONAMI for the chance to bring Castlevania to the V Rising universe. This has been an opportunity for us to channel our love and effort for their games into this collaboration, and we look forward to you being able to experience it for yourself on May 8th!"
- Rickard Frisegård, CEO van Stunlock Studios

 

 

Of je nu een volger bent van V Rising of het spel nog moet ontdekken, je moet 8 mei op je kalender markeren als je van Castlevania houdt, want de crossover zal ook op die datum beschikbaar zijn. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker de beste bron voor goedkope V Rising Steam-codes, maar je kunt het ook gebruiken om extra DLC-content voor het spel te kopen, zoals het Sinister Evolution Pack of het Dracula's Relic Pack, die nieuwe interessante elementen en aanpassingsopties aan het spel toevoegen om je ervaring te verbeteren.

18.43€
V Rising
V Rising
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief