V Rising versie 1.0 presenteert zijn lanceringstrailer

V Rising versie 1.0 presenteert zijn lanceringstrailer

V Rising is een survival-actiegame die je in de schoenen zet van een vampier die uit een lange sluimer is ontwaakt om te zien dat het omringende land wordt bezet door mensen. Het spel bevat spannende actie-gebaseerde combat survival mechanics in een unieke ervaring die de aandacht van veel fans heeft getrokken in de lange tijd dat het spel in Early Access is geweest. Ontwikkelaar Stunlock Studios staat op het punt om de 1.0 versie van het spel uit te brengen, waarmee de officiële release een feit is. V Rising is uitgegroeid tot een volwaardig overlevingsspel en de uiteindelijke versie komt met een overvloed aan extra content en nieuwe functies die nog niet aanwezig waren toen het spel voor het eerst speelbaar was.

De officiële lanceringstrailer voor V Rising 1.0 is nu beschikbaar en laat je een kijkje nemen in de spannende mechanica en gestileerde graphics van het spel.

 

 

De jacht begint

De release van V Rising versie 1.0 staat gepland voor 8 mei en het spel wordt vergezeld door verschillende nieuwigheden. De uitbreiding Secrets of Gloomrot is een gratis uitbreiding met verschillende nieuwe gebieden, veel nieuwe ambachtelijke recepten en een compleet nieuwe toverschool waarmee je de krachten van de storm kunt beheersen. Ook komt er een crossover met de mythische Castlevania-serie met Simon Belmont, de legendarische vampierenjager, naast nieuwe wapens, cosmetische voorwerpen en andere nieuwigheden.

V Rising is klaar voor een spectaculaire lancering die het zeker zal bevestigen als een zeer populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een spannende survivalervaring in een duistere wereld. Het spel had een groot succes toen het werd uitgebracht in Early Access en de uiteindelijke versie zal meer content brengen dan ooit, waardoor het perfect is voor degenen die er in het verleden over twijfelden. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om V Rising op PC te pre-orderen als je je wilt onderdompelen in dit spannende avontuur en een machtige vampier wilt worden.

20.77€
V Rising
V Rising
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief