V Rising explodeert op Steam na de lancering

V Rising explodeert op Steam na de lancering

V Rising is al een hele tijd beschikbaar in Early Access en het spel is tijdens dit proces erg veranderd. Alles is nu meer gepolijst en er zijn veel meer opties om personages aan te passen, vijanden, wapens, spreuken en spannende functies in het spel. De kwaliteit van de ervaring is enorm toegenomen tot vreugde van de fans die de survival open wereld van Stunlock Games vanaf het begin hebben gesteund, en ze zijn beloond met tal van nieuwigheden met de release van de definitieve 1.0 versie van V Rising een paar dagen geleden. Zoals verwacht heeft dit ook veel nieuw bloed gebracht naar dit land dat wordt geregeerd door Dracula zelf.

Een opkomende vloed van duisternis

In V Rising speel je als een vampier die probeert zijn oude thuisland terug te krijgen uit de handen van een Heilige Orde die je verwanten eeuwen geleden heeft verslagen en uiteindelijk de Prins der Duisternis, die vanuit de schaduwen over het land regeert, ten val te brengen. De release van de definitieve versie van het spel op de PC heeft veel interesse opgewekt onder de fans van het genre en het aantal gelijktijdige spelers van het spel bedroeg kort daarna meer dan 70.000. Hoewel dit aantal lager is dan het aantal dat het spel bereikte toen het in Early Access ging, is het veel hoger dan het gemiddelde aantal spelers dat V Rising de laatste tijd verzamelde. Dit toont aan dat er een grote gemeenschap was die wachtte om van het spel in al zijn glorie te genieten en die zich haastte om alles te ontdekken wat het in zijn huidige vorm te bieden heeft.

 

 

Stunlock Studios zal het spel de komende maanden blijven verbeteren, maar de volgende grote stap voor de studio is de toekomstige release van een V Rising-versie voor PlayStation 5 consoles. Dit is al bevestigd, maar er is nog geen releasedatum voor zo'n versie. Hij zal echter waarschijnlijk ergens dit jaar verschijnen. Ondertussen zou de PC-versie van het spel genoeg moeten zijn voor degenen die op een spannende bloedjacht willen gaan in een wereld die gedomineerd wordt door mensen. Als je het spel nog niet in de Early Access-versie hebt ontdekt, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope V Rising Steam Key te kopen. Er zijn ook verschillende cosmeticapakketten beschikbaar voor de game, waaronder het V Rising- Legacy of Castlevania Premium Pack, met content geïnspireerd op de iconische serie van Konami.

20.77€
V Rising
V Rising
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief