Verwijder vandaag nog je opgeslagen spellen van Baldur's Gate III

Verwijder vandaag nog je opgeslagen spellen van Baldur's Gate III

Een nieuw tijdperk in de geschiedenis van rollenspellen begint morgen met de lancering van Baldur's Gate III. De creatie van Larian Studios is lange tijd beschikbaar geweest in Early Access, maar daar komt het nu eindelijk van af en kunnen spelers genieten van de volledige versie van het spel. Als je het spel hebt getest, wil je misschien je huidige saves verwijderen en de versie van het spel die op je computer is geïnstalleerd verwijderen. De ontwikkelaar heeft dit aangeraden, tenzij je het risico wilt lopen dat je problemen krijgt met de nieuwe installatiebestanden die morgen beschikbaar komen.

Een enorme download

Het maakt niet uit of je die bestanden verwijdert of niet, je kunt verwachten dat je morgen enige tijd kwijt bent met het downloaden van bestanden. De uiteindelijke versie van Baldur's Gate III zal 122Gb van je opslagruimte op je PC in beslag nemen en bevat nieuwe rassen, een nieuwe klasse, meer subklassen, multiclassing en de rest van de hoofdstukken van de hoofdcampagne. Act 1 van de game, die beschikbaar is in Early Access, krijgt ook extra content en tweaks. Daarom kun je morgen het beste kiezen voor een gloednieuwe volledige installatie van het spel als je geen content wilt missen.

 

 

Baldur's Gate III belooft een nieuwe standaard te zetten voor het RPG-genre en als de complete ervaring net zo spannend is als wat spelers tot nu toe hebben beleefd, wordt het zeker een episch avontuur dat geen enkele fan mag missen.

Hopelijk verloopt alles soepel op de lanceringsdag, maar het zou niet vreemd zijn als de ontwikkelaar er de komende dagen wat hotfixes tegenaan moet gooien.

In elk geval, als je staat te popelen om terug te keren naar de Forgotten Realms en de iconische stad die de serie zijn naam geeft nog een keer te bezoeken, moet je onze prijsvergelijker gebruiken om nu een goedkope Baldur's Gate III PC-sleutel te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief