Larian onthult meer details over Baldur's Gate III

Larian onthult meer details over Baldur's Gate III

We hebben het al gehad over veel van de functies in Baldur's Gate III en hoe betrokken Larian Studios is bij de ontwikkeling van het spel. De bijna kolossale omvang van het spel zal moeilijk te evenaren zijn (misschien komt Starfield in de buurt), maar het zijn de kleine details die het tot een unieke RPG-ervaring maken die jarenlang herinnerd zal worden. Hoewel degenen die Divinity Original Sin II hebben gespeeld misschien een beter idee hebben van waar de studio toe in staat is, zou het bijna onmogelijk kunnen zijn om een volledig beeld te krijgen dat het hele niveau van creativiteit van de ontwikkelaars dekt, volgens de laatste paar stukjes informatie die over Baldur's Gate III zijn onthuld.

We weten al dat Baldur's Gate III een character creator tool zal bevatten waarmee je je personage heel precies kunt aanpassen. Het spel laat je ook kiezen uit een groot aantal klassen, elk met hun eigen vaardigheden. Maar de ontwikkelaars wilden het nog spannender maken voor spelers die een uitdaging willen en daarom kun je ook een aanpasbaar personage kiezen met een vooraf ingestelde oorsprong die heel verrassend is.

De avonturen van een seriemoordenaar

De nieuwste Baldur's Gate III video introduceert de "Dark Urge". Deze zeer ongewone hoofdpersoon van een spel lijdt niet alleen aan geheugenverlies door de ongelukkige gebeurtenissen in het spel. Hoewel het erg is dat hij een parasiet in zijn hersenen heeft, verbergt de Dark Urge ook een duister geheim: hij heeft een onverzadigbaar verlangen om andere mensen op de wreedste en gewelddadigste manieren te vermoorden. Natuurlijk is het aan jou om te beslissen of je Baldur's Gate III als hem wilt spelen en zijn brute instincten de vrije loop wilt laten of niet. Zelfs als je probeert af te zien van het doden van mensen, kan je innerlijke ik even de controle over je acties overnemen en blijf je achter met een bloederige puinhoop in je handen als je de controle weer terugkrijgt. Je kunt niet ontkennen dat het een behoorlijk uitdagende en originele manier is om een episch avontuur als Baldur's Gate III tegemoet te treden.

 

 

Kleine details als deze maken vaak indruk en zijn de sleutel tot bepaalde games die nog grotere hits worden. Immers, als Larian je in staat stelt om als een amnesische, bloeddorstige moordenaar te spelen, stel je dan eens voor wat voor uitdagingen je tegen kunt komen in Baldur's Gate III.

Je hoeft niet lang meer te wachten om het antwoord zelf te vinden, want de release van het spel staat gepland voor 3 augustus. Zoals gebruikelijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Baldur's Gate III PC keys te vinden en je klaar te maken voor een episch avontuur zodra het spel beschikbaar is om te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief