Watch Dogs Legion heft vandaag nieuw inhoud met een nieuwe patch

Watch Dogs Legion heft vandaag nieuw inhoud met een nieuwe patch

Ubisoft breidt Watch Dogs Legion deze week verder uit met meer inhoud met de release van een nieuwe patch. De recente toevoeging van multiplayer online aan het spel heeft al veel missies en mogelijkheden gebracht, maar de nieuwe update komt vandaag en voegt nog meer inhoud toe, waaronder de eerste speelbare held, twee nieuwe beroepen, een nieuwe missie, verschillende co-op missies voor multiplayer, en ook nieuwe opdrachten en gadgets.

Watch Dogs Legion biedt je al de mogelijkheid om bijna iedereen in Londen voor je team te rekruteren, en elk personage biedt je verschillende gameplay mogelijkheden, maar Mina Sidhu staat op een ander niveau. Haar speciale kracht stelt haar in staat andere personages in het spel te besturen, wat van onschatbare waarde zal blijken te zijn als je missies probeert te voltooien. Ze is inbegrepen in de Watch Dogs Legion Season Pass en je zult als haar kunnen spelen tijdens de campagne, maar ook in de multiplayer. Seizoenpas bezitters krijgen met deze patch ook toegang tot een nieuwe missie. "Swipe Right" vereist dat je infiltreert in een Museum om intel te krijgen over een bepaalde smokkelorganisatie.

 

 

Bezit je Watch Dogs Legion Season Pass niet, dan heb je nog steeds toegang tot drie nieuwe co-op missies in de multiplayer, elk met verschillende doelstellingen die je met maximaal drie andere spelers kunt proberen te voltooien. Een paar nieuwe gadgets bieden je ook meer tactische mogelijkheden in de co-op modus.

Tenslotte voegt deze update ook twee nieuwe beroepen toe aan Watch Dogs Legion. Hulpverlener kan een schild laten vallen om hem of andere spelers tegen schade te beschermen, en de DJ is in staat vijanden om hem heen te verdoven met geluidsgolven. Maar er is nog één ding dat deze patch toevoegt aan Watch Dogs Legion, en het is waarschijnlijk datgene waar spelers meer om gevraagd hebben: je kunt nu het haar en de lichaamskunst van je personage aanpassen in het spel. Je hoeft Watch Dogs Legion vandaag alleen maar te updaten om toegang te krijgen tot die nieuwigheden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief