Eneba COM
 
 

Watch Dogs Legion biedt je dit weekend een gratis proefversie

Watch Dogs Legion biedt je dit weekend een gratis proefversie

Hoewel het al een tijdje geleden uitkwam, in oktober 2020 om precies te zijn, hadden veel spelers geaarzeld om Watch Dogs Legion aan te schaffen vanwege het ontbreken van een belangrijke functie van het spel. De multiplayer, die Ubisoft eerder deze maand eindelijk op consoles lanceerde, en daarna nog maar een paar dagen geleden op de PC, ontbrak. Als je een van die gamers bent die nog steeds niet besloten hebben of je je portemonnee grijpt en Watch Dogs Legion koopt, zul je blij zijn te horen dat het spel een aantal dagen gratis speelbaar zal zijn.

Een gratis proefperiode voor Watch Dogs Legion begint morgen, vanaf 16:30 p.m. Britse tijd, en eindigt zondag 28 maart om 15:00 p.m. ET. Nu je weet dat de gratis proefperiode beschikbaar is op Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, en PC via Ubisoft Connect en Epic Games, kun je het spel al pre-loaden op je platform. Qua inhoud krijg je toegang tot zowel de single-player campagne van het spel als de gloednieuwe Watch Dogs Legion multiplayer modus. Het lijkt erop dat slechts de helft van de stadsdelen beschikbaar zal zijn, en dat je alleen het plot van Skye Larsen's missies kunt volgen. Zoals gebruikelijk bij dit soort evenementen wordt je voortgang bewaard als je het spel wilt kopen na het voltooien van de gratis proefversie.

 

 

Het is nu een mooi moment om Watch Dogs Legion uit te proberen, vooral omdat gisteren de nieuwe Leader of the Pack online modus werd uitgebracht. Dit is een Tactical Ops dat de coöperatieve en samenhangende vermogens van spelers op de proef zal stellen. Aan de andere kant ontdekten we ook de Watch Dogs Legion routekaart voor de komende maanden, die met name twee PvP modes bevat, Extraction en Invasion, en ook een uitbreiding genaamd Bloodline die volgend jaar juni verschijnt.

 

 

Als je Watch Dogs Legion nog niet hebt, ga dan gerust na de gratis proefversie naar onze prijsvergelijker om het tegen de beste prijs te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief