Zombies nemen Londen over in Watch Dogs Legion

Zombies nemen Londen over in Watch Dogs Legion

Ubisoft heeft iedereen overrompeld met de onthulling van een gloednieuwe gameplay mode voor Watch Dogs Legion. Hoewel de routekaart voor het spel nog niet zo lang geleden werd getoond en we verwachtten dat er enkele nieuwe toevoegingen aan het spel zouden komen, zou niemand geraden hebben dat de eerste een nieuwe modus zou zijn waarin de stad Londen door zombies is overspoeld. Legion of the Dead verandert het spel in een PvE online survival ervaring voor maximaal vier spelers die weinig te maken heeft met de andere gameplay modes. In dit geval zijn er nog maar weinig details over deze nieuwe ervaring onthuld, want het doorloopt momenteel een alpha test, maar dankzij IGN kun je in Watch Dogs Legion ongeveer 20 minuten van Legion of the Dead gameplay bekijken.

 

 

Legion of the Dead zou heel goed een voor Halloween geplande speltype voor beperkte tijd kunnen zijn als we bedenken dat Ubisoft nog moet bevestigen of het in een gratis update komt of dat het een betaalde DLC wordt. Volgens de getoonde gameplay lijkt het erom te gaan zombies neer te schieten terwijl je de straten van Londen doorkruist en voorraden inslaat tot je bij een extractiepunt bent. Over de achtergrond ervan zijn geen bijzonderheden verstrekt. Misschien heeft een of andere uitbraak de meeste burgers in bloeddorstige ondoden veranderd of zo, maar we weten het niet zeker tot Ubisoft meer details onthult. We zijn er zeker van dat Legion of the Dead weinig met hacken te maken heeft, maar als je in bent voor wat goede oude zombie schietactie kan het een goede keuze voor je zijn.

Watch Dogs Legion lijkt een perfect spel om met dat soort dingen te experimenteren. Het spel bevat al een PvP modus waarin je robots bestuurt in een dodelijk gevecht tot de dood. Het is ook ver van het terrein in de hoofdspelmodus, dus misschien kan alles voor Watch Dogs Legion. Hoe het ook zij, je vindt het spel tegen de beste prijs door onze prijsvergelijker te bezoeken als je zin hebt om DedSec te helpen in de strijd tegen Albion en andere groepen die de stad Londen beheersen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief